Kontor 1750 KVM | Krusegatan 19, Malmö

TA KONTAKT

Här erbjuds ett stort kontor med lagerytor. Den totala ytan är 1 750 kvm fördelat på 1 455 kvm kontor och 295 kvm lager/lättproduktion. Lokalen är på två våningsplan (vån 2 & 3) med interntrappa där lagret är på nedre plan och kontor på båda våningsplanen.

Kontoret har blandad planlösning med både landskap och enskilda kontorsrum. Stora och många ytor för lounge, aktivering, spontana samtal, kreativa ytor eller liknande. Den centrerade interntrappan ger härlig rymd i lokalen. Trevlig entré med receptionsyta, öppet pentry på andra våningen och flera toaletter på båda våningsplanen. Många och stora fönster ger bra ljusinsläpp och härligt arbetsklimat. Kontorsrummen delas av glasväggar.
Lagret ligger på andra våningsplanet och nås genom hiss och från kontoret.
Här har ni även egen terrass på 93 kvm.

I fastigheten finns en populär lunchrestaurang och gemensamt gym.

Lokalen kan även nyttjas för skola/utbildning. Förslag på utseende och planlösning har tagits fram för detta och finns att ta del av.

"Stort kontor med lagerytor intill Stockholmsvägen vid Malmös norra infart."

FAKTA

Street address: Krusegatan 19
City: Malmö
Area: Kirseberg
Property: Kontor
Size: 1750 m²

OMGIVNING

På Kirseberg blandas bostäder med kontor, skolor, parker, service och företag. Ett lugnt läge nära centrala Malmö med lättillgänglighet in till city samt ut från Malmö.

SERVICE

I bostadsområdena intill fastigheten finns vardaglig service och handel. Köpcentret Entré ligger på mycket nära gångavstånd där stort utbud av nöje, handel och restauranger finns. Centrala Malmö med stort shoppingutbud och nöjesliv finns ca 10 min från lokalen.

KOMMUNIKATIONER

Fastigheten är belägen i utkanten av Kirseberg vilket gör att det är enkelt att per bil ta sig in till Malmö C eller ut på ringlederna, Stockholmsvägen går precis intill fastigheten. Busstrafik samt tåg stannar i anslutning till fastigheten.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Kirseberg Krusegatan 19

11 + 10 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.