Kontor 220 KVM | Hyllie Vattenparksgata 12, Malmö

TA KONTAKT

På åttonde våningen i imponerande The Edge finns nu 220 kvm ledig kontorslokal. Kan anpassas till rumsindelat kontor eller öppet kontorslandskap med konferensrum, pentry, lunchyta mm. Fantastiska vyer över landskapet i nordvästlig och nordöstlig riktning.
Som hyresgäst i fastigheten erbjuds tillgång till stort utbud av service, sportdepå med cykelparkering, duschar, omklädningsrum, takterrass, restaurang i entrén. Fastigheten är miljöbyggnad guld. Kontakta ansvarig uthyrare för mer information.

"220 kvm kontor på 8:e våningen i The Edge"

FAKTA

Street address: Hyllie Vattenparksgata 12
City: Malmö
Area: Hyllie
Property: Kontor
Size: 220 m²

OMGIVNING

Hyllie är just nu ett av Europas mest expansiva företagsområden. Här finns allt från större huvudkontor till kreativa IT-bolag. Ett stenkast bort finns ett stort utbud av shopping, restauranger och service. Omgivningen blandas av kontor, service och nöje, bostäder och gröna ytor.

SERVICE

Lokalen har ett optimalt serviceläge. I närheten finns Emporia, Malmö Arena, handelsplatsen Svågertorp med brett och varierande utbud av handel, service och restauranger. Emporia är ett välbesökt ställe och lockar besökare från hela Skåne och Danmark. I området finns även stora hotell etablerade.

KOMMUNIKATIONER

Optimalt läge nära kommunikation med kollektivtrafik, cykel och bil. I Hyllie finns närhet till både tågstation och bussförbindelser. Två minuter bort finns Hyllie station, en av citytunnelns tre stationer. Köpenhamn och Copenhagen Airport går också att nå från Hyllie Station vilket gör Hyllie till ett attraktivt läge för flera verksamheter och huvudkontor. Inom fem minuter med bil nås på- och avfart till E20 och Inre Ringvägen.

Julia Castro

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Hyllie Hyllie Vattenparksgata 12

6 + 3 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.