Kontor 520 KVM | Hyllie allé 40, Malmö

TA KONTAKT

Bli första hyresgästerna i blivande “The Corner” i Hyllie. Här erbjuds ett kontor på 520 kvm som anpassas efter er verksamhet och önskemål. Planritning är ett förslag på utformning. Planlösningen kan vara flexibel, indelad i kontor, öppet kontorslandskap eller vad ert behov är. Härligt ljusinsläpp från stora fönster ger ett behagligt inomhusklimat. Tillgång till takterrasser och grönskande innergård.
Optimalt läge med närhet till pendling, service och nöje. Inflytt möjlig under 2023.

"Kontorslokal om 520 kvm i Hyllie!"

FAKTA

Street address: Hyllie allé 40
City: Malmö
Area: Hyllie
Property: Kontor
Size: 520 m²

OMGIVNING

Hyllie är ett expansivt område med stora variationer i byggnader med kontor, handel, service, nöje och bostäder. Här finns Malmö Arena med evenemang inom sport, nöje och kultur. Shoppingcentret Emporia med stort utbud av handel och restauranger. Hyllie station med buss- och tågtrafik. I området kring aktuell fastighet ska en stor park etableras.

SERVICE

Lokalen har ett optimalt serviceläge. I närheten finns Emporia, Malmö Arena, handelsplatsen Svågertorp med brett och varierande utbud av handel, service och restauranger. Emporia är ett välbesökt ställe och lockar besökare från hela Skåne och Danmark. I området finns även stora hotell etablerade.

KOMMUNIKATIONER

Optimalt läge nära kommunikation med kollektivtrafik, cykel och bil. I Hyllie finns närhet till både tågstation och bussförbindelser. Två minuter bort finns Hyllie station, en av citytunnelns tre stationer. Köpenhamn och Copenhagen Airport går också att nå från Hyllie Station vilket gör Hyllie till ett attraktivt läge för flera verksamheter och huvudkontor. Inom fem minuter med bil nås på- och avfart till E20 och Inre Ringvägen.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Malmö Hyllie Hyllie allé 40

1 + 4 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.