Select Page
  • Svenska
x

Lager | Hästskogatan 2, Malmö

Street address:
Hästskogatan 2
City: Malmö
Area: Elisedal
Property: Lager
Size: 2900 m²

Richard Wihlborg

[email protected]
0763-037900

Description

Ett nybyggnadsprojekt på mycket bra logistiskt läge och även mycket bra skyltläge ut mot E6 och E65. Det är möjligt att hyra ytor från 1 500 kvm upp till ca 5 000 kvm. Förslag på fördelning kan vara 2 400 kvm lager och 500 kvm kontor. Ett kontor placeras med fördel på entresol ovanför lastbryggorna. Utvändigt mått på lagrets takhöjd är 10 meter. Lokalen uppförs på Elisedal, som ligger sydöst om Jägersro.

Omgivning

Ett strategiskt läge för logistik och synlighet för ert varumärke. Fastigheten syns från E6 och E65 som dagligen är högt trafikerat. I närheten finns Jägersro med handel och bostäder. Området Elisedal och Jägersro har stor företagsamhet och en bred blandning av branscher.

Kommunikationer

Närhet för fordonskommunikation till E6:an, E65:an samt Inre Ringvägen med endast 2-4 minuter till på- och avfarter. Öresundsbron nås på 10 minuter för transporter till Danmark och därefter Europa. Endast 30 minuter till färjeläget i Trelleborg mot Tyskland. Kollektivtrafik med hållplats bland annat på granngatan Jägersrovägen.

Service

Närhet till Jägersro Center med handel – butiker, restauranger, bilhandel, drivmedel, samt Jägersro Trav & Galopp med evenemang,
andelsspel, restaurang och konferensmöjligheter.

Interest form

I agree that the information I filled in the form and the search above is stored and can be processed by Relier