Select Page
  • Svenska
  • Dansk
x

Kontor | Södra Förstadsgatan 26, Malmö

Street address:
Södra Förstadsgatan 26
City: Malmö
Area: Centrum
Property: Kontor
Size: 2310 m²

Sandra Bjurestad

[email protected]
0735-405646

Description

Nu finns det en ledig kontorsfastighet om 2310 kvm på Södra Förstadsgatan. Perfekt för företaget som vill sitta centralt och ha nära till allt.
På våning 2 finns en reception och ytor med blandad planlösning. Kontorsrummen är fina med skjutdörrar i glas och linoleum matta. Det finns även en öppen yta med fönster ut mot Södra Långgatan som rymmer ca. 12 personer. Toaletter, mötesrum och konferensrum som vetter ut mot gågatan. Det finns även en härlig terass på andra våningen.

Plan 3 har mer öppna ytor som rymmer ca. 16-24 personer med ett konferensrum i mitten av lokalen. Det finns även kontorsrum in mot gården. Plan 4 och 5 har blandad planlösning med rumsindelning och öppet landskap samt pentry. På plan 6 rymmer lokalen ca.15 personer, med en yta som passar bra för pingis samt ett stort mötesrum, samtalsrum och pentry.

Garaget i källaren har 20 platser med infart från Casinogatan. Tillträde beräknas i början på 2020.

Omgivning

Butiken ligger mitt i Malmö City med handel och service vid Triangeln och handelsgatan Södra Förstadsgatan. Närhet finns till bank, apotek, restauranger, cafer och flertalet butiker men även till köpecentrumet Triangeln.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med närhet till Triangeln stationen för såväl buss som tågtrafik, trafikled Föreningsgatan för biltrafik och flertalet gång- och cykelleder.

Interest form

I agree that the information I filled in the form and the search above is stored and can be processed by Relier