Butik 207 KVM | Östergatan 13C, Malmö

TA KONTAKT

Mitt emot Caroli Köpcenter finns denna ljusa och härliga butikslokal om ca 207 kvm. Till lokalen finns en egen entré och stora skyltfönster som är riktade ut mot gågatan. Lokalen är fördelad i två plan, varav det ena är ett halvplan.

"Ljus butikslokal om ca 207 kvm mitt emot Caroli Köpcenter!"

FAKTA

Street address: Östergatan 13C
City: Malmö
Area: Centrum
Property: Butik
Size: 207 m²

OMGIVNING

Malmö City är det pulserande hjärtat i landets tredje största stad. Som sig bör finns här ett strålande utbud av affärer, restauranger och bostäder för alla smaker. Gågatan som löper från Malmö Central, via Stortorget och ända ner till Triangeln är det självklara shoppingstråket och här finns de flesta stora affärskedjor du kan förvänta dig.

SERVICE

Caféer och restauranger är rikliga i hela City. Stora gallerior som Hansa samlar ännu fler shoppingupplevelser och restauranger under samma tak och utgör ett fint alternativ när vädret inte spelar med.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationer finns det gott om med närhet till Malmö Central och knutpunkten Gustav Adolfs Torg. Sturup och Copenhagen Airport är inte långt bort, likt tåg- och bussresor i alla riktningar. I City tar du dig lättast fram till fots eller med cykel. Gång- och cykelbanorna är väl utbyggda och anpassade likt stora delar av övriga Malmö.

Karolin Bergh

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Malmö Centrum Östergatan 13C

9 + 7 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.