Kontor 555 KVM | Fersens väg 9, Malmö

PDF-RITNING TA KONTAKT

Nu finns en unik möjlighet att hyra hela plan 5 och vindsvåningen i gamla Sockerbolagets fastighet vid Operan i Malmö. Lokalerna är nyproducerade och står nu redo för inflytt! Hissen från bottenplan tar er hela vägen upp till båda våningarna som fördelas på 320 kvm (vån 5) och 235 kvm (vindsvåning) med totalt 555 kvm. Mellan planen finns en egen interntrappa. Ett modernt kontor i unik miljö med väl utvalda materialval och charmiga äldre detaljer bevarade som takbjälkar och det gamla hisshjulet i gjutjärn. Kontoret har en öppen planlösning med mötesrum i varierande storlekar. Båda plan har eget kök/pentry med diskmaskin, kyl/frys och flera micro.
Möjlighet finns att hyra endast ett av planen.

"Nyproducerat kontor på 555 kvm fördelat på två våningsplan i äldre fastighet!"

FAKTA

Street address: Fersens väg 9
City: Malmö
Area: Centrum
Property: Kontor
Size: 555 m²

OMGIVNING

Precis intill Operan och med promenadavstånd till Triangeln Station ligger denna fastighet med en lång och välkänd historia. Huset byggdes för Sockerbolaget i början av 1900-talet och huserar idag som kontor åt flertal företag. Området har en blandning av bostäder, kontor, handel och nöje. Fastigheten ligger precis vid huvudlederna in och ut från Malmö, vilket gör läget lättillgängligt via samtliga transportmedel.

SERVICE

Stort utbud av service erbjuds i närområdet. På parallellgatorna finns lunchställen och caféer. En kort promenad bort finns Davidshallstorg med restauranger på rad. Inom 5 min promenadavstånd finns Triangelns köpcentrum med stort utbud av handel, livsmedelsbutik, apotek, restauranger och mycket mer.

KOMMUNIKATIONER

Precis utanför fastigheten finns busshållplats för stadsbuss och regionbuss. Fler busslinjer stannar utanför Citytunnelns station Triangeln som ligger med 5 minuters promenad bort. Härifrån avgår även tåg med flera avgångar till/från resten av Skåne och Sverige. För bilpendlaren finns parkering på anvisade gatuplatser samt i parkeringshus på gångavstånd.

Jennie Hansen

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

7 + 4 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.