Lager 1397 KVM | Pilotgatan 3, Malmö

TA KONTAKT

På Pilotgatan 3 i Bulltofta industriområde kommer det finnas möjlighet att hyra en hel fastighet med yta om 1 397 kvm, fördelad på två byggnadskroppar som länkas samman via en passage, varav den ena kan nyttjas som kontor/showroom ca 595 kvm och den andra som lager ca 802 kvm. Lagret har en markport, och litet entresol. Kontorsdelen är rumsindelad med mindre kontor, konferensrum och stort lunchrum med pentry/kök. Tomten är på 4 724 kvm och har betonglagd mark på framsidan samt ena långsidan av byggnaderna. Framsidan pryds av entré med mindre grönyta samt parkeringsplatser mot Pilotgatan och längs kontorshusets långsida. Ett bra och lättåtkomligt läge invid Ringvägen. Fastigheten uthyres till en och samma hyresgäst, kan inte delas av. Tillträde enligt överenskommelse!

"Möjlighet att hyra hel fastighet i Bulltofta, med lager och kontorsytor på totalt 1 397 kvm."

FAKTA

Street address: Pilotgatan 3
City: Malmö
Area: Bulltofta
Property: Lager
Size: 1397 m²

OMGIVNING

Fastigheten befinner sig på ett bra läge med närheten till både Inre Ringvägen samt Sallerupsvägen som leder in till Malmö centrum. I området finns hög företagsamhet med verkstäder, lättare industrier och handel som närmsta grannar. Fram tills år 1972 fanns Malmö flygplats på Bulltofta, men har nu blivit bostadsområden, handelsplats, industriområde och tidigare flygfältet har blivit park.

KOMMUNIKATIONER

Bulltofta har ett strategiskt kommunikationsläge med närhet till Inre Ringvägen, Sallerupsvägen, centrala Malmö, resten av Skåne samt busshållplats precis utanför fastigheten med stadsbuss in till Centralstationen. Gott om parkeringsplatser finns på fastigheten.

Richard Wihlborg

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)763-03 79 00

9 + 9 =