Kontor 80 KVM | Trollebergsvägen 5, Lund

PDF-RITNING TA KONTAKT

Nu finns det möjlighet att hyra denna fräscha källarlokalen om ca 80 kvm!

Lokalen är belägen på ett väldigt stationsnära läge med endast ca 3 min gångavstånd. Faciliteter som WC, vilorum, förråd, omklädningsrum och tvätt- och torkmaskin finns. Lokalen har fönster och därmed känns ytan öppen och trivsam.

Om intresse/behov finns så går det att hyra ytterligare 15 kvm intill lokalen.

Varmt välkommen på visning!

"Fräsch källarlokal om ca 80 kvm nära centralstationen!"

FAKTA

Street address: Trollebergsvägen 5
City: Lund
Area: Centrum
Property: Kontor
Size: 80 m²

OMGIVNING

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna.

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Julia Castro

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)735-43 03 53

Lund Centrum Trollebergsvägen 5

7 + 7 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.