Kontor 137 KVM | Traktorvägen 12-14, Lund

TA KONTAKT

Nu finns det möjlighet att hyra en kontorslokal om 137 kvm på inhägnat område. Lokalen är belägen på Gunnesbo med närhet till de större vägarna. I närheten erbjuds vardaglig service med lunchrestauranger, matbutiker, handel etc. Goda parkeringsmöjligheter direkt utanför lokalen. Lokalen har 2 stora omklädningsrum med dusch och WC. Pentry finns i det stora rummet. Det finns också en gemensam bastu. 2 p-platser ingår.

"Nu finns det en ledig kontorslokal om 137 kvm på inhägnat område på Gunnesbo."

FAKTA

Street address: Traktorvägen 12-14
City: Lund
Area: Gunnesbo
Property: Kontor
Size: 137 m²

OMGIVNING

På Gunnesbo finns en variation av bostäder, industrier och handel. Nära lokalen finns ett stort utbud av service och handel. Dagligen lockas stort antal besökare till området för besök på Stora Coop, ICA Kvantum , Systembolaget, apotek och Nova Lund med bredare utbud av handel, nöje och service.

KOMMUNIKATIONER

Området är lättillgängligt via samtliga färdmedel. Lokalen ligger med anslutande cykel- och gångväg till centrala Lund, i närheten av busshållplats till centrala Lund samt från Fjelievägen för kommunikation till Bjärred och Löddeköpinge. För bilpendlaren finns parkering utanför lokalen samt på anvisade parkeringsplatser på handelsområdet. Snabb och enkel kommunikation in till stan samt angränsande orter och Malmö via Fjelievägen, 108:an och Norra Ringen som leder vidare till E22:an.

Christopher Thodenius

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)763-03 79 00

Lund Gunnesbo Traktorvägen 12-14

1 + 9 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.