Kontor 3404 KVM | Rudeboksvägen 3, Lund

TA KONTAKT

Med lättillgängligt läge på Gunnesbo i Lund finns denna kontorsfastighet redo att nyttjas av hyresgäster. Har en uthyrningsbar area om ca 3 404 kvm kontor fördelat på tre plan samt källare. Huskroppen består av två hus som är sammanlänkade via ett gemensamt trapphus, möjlighet finns därför att hyra endast en huskropp om man önskar mindre yta. Planlösningen är fördelad på tre våningsplan med öppen och flexibel planlösning. Exteriört är byggnaden inredd med fönsterband vilket ger en ljus och trevlig arbetsmiljö. Lokalerna har fönster i fyra väderstreck med trevlig utsikt över åkrar, idrottsplan och ängar. På fastigheten finns gott om parkeringsplatser.

"Möjlighet att hyra hel eller del av kontorsfastighet på Gunnesbo i Lund!"

FAKTA

Street address: Rudeboksvägen 3
City: Lund
Area: Gunnesbo
Property: Kontor
Size: 3404 m²

OMGIVNING

Gunnesbo har ett strategiskt läge intill väg 108 samt med E22 och E6 runt knuten. Läget för fastigheten är lättåtkomligt både för exempelvis medarbetare och transporter/leverantörer. Gunnesbo företagsområde utgör tillsammans med Pilsåker och Öresundsvägens företagsområde ett större sammanhängande verksamhetsområde i västra Lund. Gunnesbos verksamhetsområde är tydligt skiljt från bostadsområdena inom stadsdelen med Rudeboksvägen och skyddsplanteringar som gräns.

SERVICE

I närområdet finns shoppingmöjligheter i och kring köpcentrumet Nova Lund som nås på ca 6 min med cykel. Här finns detaljhandel, apotek, systembolag, matvarubutiker med mera.

KOMMUNIKATIONER

Tillgängligheten är bra och fastigheten nås enkelt och snabbt från E22, E6 och väg 108 med bil och från Gunnesbo station för pendling med Pågatåg nås på några få minuter till fots eller på cykel. Välplanerade cykelvägar för smidig cykelpendling till centrala Lund, Kävlinge och söderut.

Richard Wihlborg

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)763-03 79 00

15 + 3 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.