Kontor 270 KVM | Trollebergsvägen 5, Lund

PDF-RITNING TA KONTAKT

Välkommen till denna idylliska kontorslokal med ett fantastiskt ljusinsläpp!

På 3 minuters gångavstånd från centralstationen i Lund finns nu ca 270 kvm yteffektivt kontor till uthyrning. Ytorna består av rymliga kontorsrum med generösa fönster som har ett fantastiskt ljusinsläpp och modern belysning.

Lokalen har utsikt mot tågstationen i norr och mot stadsparken i söder. Utrustat med hiss, senaste teknik för datakommunikation, passagesystem, intercom för mottagning av besök, personalmatsal, fullt utrustat kök, pentry med kokvrå och kylskåp, dam och herrtoalett, förrådsutrymmen samt städhörna. Lokalen har nyinstallerad modern ventilation och komfortkyla.

Möjlighet att hyra extra förrådsutrymmen i källaren samt garage-platser i anslutning till huset finns. Tillgång till dusch och tvättmaskin i källaren.

Lokalens centrala läge och utformning gör att de är lämpliga för kontor, praktik/mottagning, utbildningslokal och föreningsverksamhet.

De sista fyra bilderna är tagna från en befintlig hyresgäst lokal som inspirationsbilder.

Om intresse och behov finns så är det möjligt att hyra ytterligare 551 kvm på ovanvåningen. Om ca 1 år kommer även ett helt nytt kontorshus stå färdigt i anslutning till den befintliga byggnaden.

Varmt välkomna på visning!

"Fantastisk lokal i Lunds mest centrala läge!"

FAKTA

Street address: Trollebergsvägen 5
City: Lund
Area: Centrum
Property: Kontor
Size: 270 m²

OMGIVNING

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna.

SERVICE

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Jonas Johansson

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)736-63 00 29

Lund Centrum Trollebergsvägen 5

5 + 6 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.