Kontor 140-653 KVM | Flöjelbergsgatan 1B, Mölndal

TA KONTAKT

Precis vid infarten till Södra Porten ligger den charmiga gamla industrifastigheten som vi kallar för TEGLET. Hit leder inglasade broar från de stora husen intill och i ena flygeln ligger Restaurang Södra Porten som serverar populär lunch varje dag.

På våning 2 finns kontorslokaler på 140-653 kvm med en generös takhöjd på 2,9 m. Här finns stora möjligheter att utvecklas och vi anpassar lokalerna tillsammans med dig. Trapphus och entré renoveras just nu och läget är ostört med bra skyltmöjligheter mot leden.

Utöver restaurangen i huset finns det ytterligare en i området och i huset bredvid (sammanlänkat med en glasbro) ryms en konferensanläggning med små och stora mötesrum och en bemannad reception som hjälper till med allt från att ta emot post till att ordna event

"Kontor i spännande tegelhus med industrikänsla."

FAKTA

Street address: Flöjelbergsgatan 1B
City: Mölndal
Area: Lackarebäck
Property: Kontor
Size: 140 - 653 m²

OMGIVNING

Södra Porten ligger nära både Mölndal Centrum och Korsvägen och det är lätt att ta sig hit. Bussen går var 10:e minut och det finns gott om parkeringar för både cykel och bil (även under tak och med laddningsmöjligheter för elbil) samt en station för Styr & Ställ-cyklar.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

7 + 2 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.