Kontor 102-205 KVM | Första Långgatan 20, Göteborg

TA KONTAKT

Här finns 2 flexibla lokaler i storlekarna 102,5 kvm och 205 kvm på våning 6 respektive våning 7 med utsikt över hamnkanalen.

Lokalerna har access både via hiss och trapphus och det finns komfortkyla. Centralt läge med utmärkta kommunikationer och parkeringsmöjligheter.
Nära Järntorget och Linnégatans serviceutbud.

Kontakta oss för mer information!.

"Flexibel kontorslokal!"

FAKTA

Street address: Första Långgatan 20
City: Göteborg
Area: Masthugget
Property: Kontor
Size: 102 - 205 m²

OMGIVNING

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

SERVICE

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig

KOMMUNIKATIONER

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

Göteborg Masthugget Första Långgatan 20

7 + 7 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.