Select Page
  • Svenska
x

Kontor | Victor Hasselblads gata 9B, Göteborg

Street address:
Victor Hasselblads gata 9B
City: Göteborg
Area: Högsbo/Sisjön
Property: Kontor
Size: 400 m²

Carl Backman

[email protected]

Description

Här finns nu möjlighet att hyra helt nytt i Högsbo!
Fastigheten är under uppbyggnad, vilket möjligör för hyresgäst att själva utforma lokalen efter önskemål och behov.
Kontoret ligger högst upp i fastigheten. Det är möjligt att hyra hela ytan själv om totalt ca 400 kvm eller så kan man hyra hälften om ca 200 kvm. Parkeringsplatser finns utanför fastigheten och busshållplats ligger vid infarten till fastigheten.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Interest form

I agree that the information I filled in the form and the search above is stored and can be processed by Relier