Kontor 520 KVM | Södra Långebergsgatan 34, Göteborg

TA KONTAKT

Här finns möjlighet att hyra kontor om ca 520 kvm, högst upp i huset. Fastigheten ligger i ett bra läge nära infart till Sisjön, granne med Bauhaus och Biltema.
Lokalen har i dag en rumsindelad planlösning, med kontorsrum i varierande storlek. Via interntrappa finns även en extra våning på vinden med möjlighet att nyttja som mötesrum eller personalyta.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

"Möjlighet att hyra kontor högst upp i huset med bra läge i Sisjön!"

FAKTA

Street address: Södra Långebergsgatan 34
City: Göteborg
Area: Högsbo/Sisjön
Property: Kontor
Size: 520 m²

OMGIVNING

Västra Frölunda är ett område som ligger sydväst om Göteborgs centrum. Från Majorna och Älvsborgsbron sträcker sig området längst västerleden och ställen såsom Önnered, Grimmered, Kungssten och Långedrag finns här. Västra Frölunda är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Det finns ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Bara ett stenkast bort finns även Sisjöns industri- och shoppingområde där många företag bedriver sin verksamhet.

SERVICE

Här finns stor tillgång till all slags närservice. Här finns även Göteborgs största köpcentrum, Frölunda Torg.

KOMMUNIKATIONER

Det är ett strategiskt bra läge när det kommer till kollektivtrafik och motorväg. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området regelbundet och det tar endast 10-15 minuter att komma till Linnéplatsen. För övrigt finns det även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjöldsleden.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

13 + 4 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.