Lager 576 KVM | Olof Asklunds gata 3, Göteborg

TA KONTAKT

Kombinationslokal om ca 576 kvm, med bra läge i Högsbo. Lokalen är fördelad på ca 288 kvm kontor i två våningsplan och 288 kvm lager.
Lagerytan har två markportar mot baksidan för in-& utlastning samt ett entresol för ytterligare lageryta. Takhöjden i lagerytan är ca 5,8 meter under balk.
Kontoret har egen entré i markplan och har en öppen planlösning. På övervåningen finns två omklädningsrum.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

"Här finns möjlighet att hyra kombilokal med bra läge i Högsbo!"

FAKTA

Street address: Olof Asklunds gata 3
City: Göteborg
Area: Högsbo/Sisjön
Property: Lager
Size: 576 m²

OMGIVNING

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

KOMMUNIKATIONER

Här finns goda kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Erika Borsing

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)703-71 05 57

15 + 15 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.