Kontor 1000-2050 KVM | J A Wettergrens gata 5, Göteborg

TA KONTAKT

Hyr ditt kontor och lager i expansiva Högsbo, strax utanför Göteborgs vägtullar! Idag finns bland annat en kombilokal ledig med 1000-1585 kvm kontorslokal på J A Wettergrens gata 5 på översta våningen och ett intilliggande lager på 465 kvm. Det här är ett av de bästa lägena söderut från Göteborgs stadskärna.

Kontorslokalen är till största delen nyrenoverad 2016. Mixen av öppna kontorsytor, kontorsrum och mötesrum tillsammans med en reception och lounge passar de flesta företag. Det går att påverka planlösningen för att anpassa den till din verksamhet.

Lagret består av ett 465 kvm kall- och varmlager med lastgård. Lastgården är väl inhängnat med markanslutna portar. Här finns också tillgång till dusch, omklädningsrum och pausyta. Det är enkelt att ta emot och skicka transporter via Dag Hammarsköldsleden, Söderleden, E6an eller Hisingen via Hisingsbron

"Kombilokal om 1465 kvm i attraktivt läge"

FAKTA

Street address: J A Wettergrens gata 5
City: Göteborg
Area: Högsbo/Sisjön
Property: Kontor
Size: 1000 - 2050 m²

OMGIVNING

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

KOMMUNIKATIONER

Här finns goda kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

13 + 14 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.