Select Page
  • Svenska
x

Lager | J A Wettergrens gata 5, Göteborg

Street address:
J A Wettergrens gata 5
City: Göteborg
Area: Högsbo/Sisjön
Property: Lager
Size: 756 m²

Carl Backman

[email protected]

Description

Lagerlakol om 585 kvm med cirka 3,7m i takhöjd samt 4 markportar. Personalutrymmen om ca. 171kvm i källarplan, med separat ingång. Till lokalen ingår även 197 kvm uppställningsyta med tak samt del i inhägnad gård om totalt ca. 600kvm med egen gårdsyta om ca. 320kvm.

Det finns även möjlighet att hyra ett separat kontor om 285 kvm i samma fastighetskropp. Det går att gå torrskodd mellan lagerdelens personalutrymmen och kontoret.

Höjden i lagerlängan är i snitt 3,7 m och portarna har mått om 2,5 m x 2,9 m.

Önskvärt med snart tillträde

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Interest form

I agree that the information I filled in the form and the search above is stored and can be processed by Relier