Kontor 822 KVM | Hulda Lindgrens gata 8, Göteborg

TA KONTAKT

Kontor i två plan om ca 822 kvm, med bra läge i Högsbo. Kontoret ligger högst upp i huset, på våning 4 & 5. Lokalen har en blandad planlösning med både separata kontorsrum och öppet kontorslandskap, vilken även möjligör att få in många arbetsplatser.
Det är möjligt att nå båda våningsplanen från det gemensamma trapphuset, där hiss finns, eller med den egna interntrappan i lokalen.

I det nedre planet, ca 580 kvm, finns reception, kontorslandskap, mindre kontorsrum, konferensrum samt kök med fika/lunchrum. På detta plan finns även förrådsutrymmen och ett flertal toaletter.

Det övre planet, ca 242 kvm, har en helt öppen planlösning med ett konferensrum, mindre mötesrum, pentry och toaletter.

Varmt välkomna att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller tidsbokning för visning.

FAKTA

Street address: Hulda Lindgrens gata 8
City: Göteborg
Area: Högsbo/Sisjön
Property: Kontor
Size: 822 m²

OMGIVNING

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

KOMMUNIKATIONER

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

14 + 12 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.