Kontor 88 KVM | Hulda Lindgrens gata 6, Göteborg

TA KONTAKT

Här finns nu möjligheten att hyra ett kontor om ca 88 kvm, som nyligen genomgått en renovering. Lokalen har en egen entré, med parkeringsplast utanför dörren.
Kontoret består av en öppen yta som antingen kan användas som kontorsplatser eller som samlingsplats för personal och kunder. Finns ett mindre inglasat rum som passar utmärkt som mötesrum eller för en mer avskild kontorsplats.
Längst in i lokalen finns lunchrummet med ett helt nytt kök.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

"Möjlighet att hyra nyrenoverat kontor med bra läge i Högsbo!"

FAKTA

Street address: Hulda Lindgrens gata 6
City: Göteborg
Area: Högsbo/Sisjön
Property: Kontor
Size: 88 m²

OMGIVNING

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

KOMMUNIKATIONER

Här finns goda kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Erika Borsing

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)703-71 05 57

4 + 1 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.