Select Page
  • Svenska
x

Kontorshotell | E A Rosengrens gata 17, Göteborg

Street address:
E A Rosengrens gata 17
City: Göteborg
Area: Högsbo/Sisjön
Property: Kontorshotell
Size: 200 m²

Carl Backman

[email protected]

Description

Nu finns möjlighet att hyra kontorsrum i varierad storlek, från 15 kvm upp till ca 200 kvm. Kontoren går att hyra möblerade.
I hyran ingår tillgång till kaffemaskin, lunchrum, fria mötesrum, samtalsrum, lounger, parkering, el & internet. Finns även möjlighet till reception, om behovet finns.
Kontoret är helt nyrenoverat och har högsta standard. Lokalerna finns tillgängliga för omgående inflytt.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Interest form

I agree that the information I filled in the form and the search above is stored and can be processed by Relier