Lager 815 KVM | Britta Sahlgrens gata 8, Göteborg

TA KONTAKT

Lagerlokal med kontor och showroom om totalt ca 815 kvm. Lokalen ligger i markplan och har en markport in till lagerytan. Lokalen har ett kontor samt showroom i framkanten av ytan, där även omklädningsrum finns. I bakre delen av ytan finns lager.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

FAKTA

Street address: Britta Sahlgrens gata 8
City: Göteborg
Area: Högsbo/Sisjön
Property: Lager
Size: 815 m²

OMGIVNING

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

KOMMUNIKATIONER

Här finns goda kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

13 + 11 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.