Kontor 292-3000 KVM | Drakegatan 1, Göteborg

TA KONTAKT

Lokalen lämpar sig såväl för aktivitetsbaserade lösningar som cellkontor. Eller också en kombination såklart.

Ytorna är fördelade på tre plan. Här kan man alltså hyra från 292-3000 kvm.
Effektiva ytor med naturlig avskärmning för extern del, såsom reception, backoffice och gott om konferensrum. Interntrappa finns idag. Plan tre har en trevlig terrass som ligger i söderläge. Direkt granne med Ullevi.

Här finns all tänkbar service såsom bank, butiker, restauranger och salladsbarer. Ca 700 meter bort finns Göteborgs mest välsorterade butik ICA Focus, här finner ni även Systembolaget.

Bl.a finns det lunchrestaurang i huset som också är behjälpliga med bokningsbara konferensrum, här kan du hyra rum för 8-100 personer och samtidigt boka fika eller lunch till era gäster. Gym och omklädning finns att tillgå för hyresgäster i denna fastighet

"Mycket omtyckt fastighet med både restaurang och gym."

FAKTA

Street address: Drakegatan 1
City: Göteborg
Area: Gårda
Property: Kontor
Size: 292 - 3000 m²

OMGIVNING

Välkommen till trevliga Gårda! Ett centralt beläget område i Göteborg med direkt access till de stora lederna E6 och E20. Ett område som fortsätter att växa och utvecklas och har många nya byggprojekt på gång. Under de senaste åren har området moderniserats med nya lokaler och bostäder. Ett flertal restauranger, livsmedelsbutiker, caféer och all annan tänkbar närservice finns i närheten, samt vackra Mölndalsån där man kan ta en uppfriskande promenad på lunchen eller fikan. Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller intresse för visning.

KOMMUNIKATIONER

I närheten finns Olskrokstorget och ett rikligt utbud av både butiker, restauranger och flera buss- och spårvagnslinjer. Närmsta hållplats är Norra Gubberogatan, där buss 60 går med täta turer in mot centrum. Spårvagnshållplats finns också belägen i närheten.

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)708-70 21 77

Christer Backman

ANSVARIG UTHYRARE

[email protected]

+46 (0)709-24 23 01

Göteborg Gårda Drakegatan 1

12 + 11 =

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy.