Vælg en side
  • Svenska
  • English
x

Kontorshotell | Blekholmstorget 30 F, Stockholm

Gadenavn:
Blekholmstorget 30 F
By: Stockholm
Område: City
Type: Kontorshotell
Størrelse: 30 m²

Ferdinand von Fluck

[email protected]

Beskrivelse

I bästa läge i Stockholms city erbjuder det nyöppnade och toppmoderna UMA Workspace Kungsbron såväl privata kontor i olika storlekar som attraktiva coworking-kontor med 24/7-tillgänglighet och högkvalitativa servicetjänster ett stenkast från Stockholms Centralstation, Cityterminalen och Arlanda Express.

Dessa moderna och flexibla kontorslösningar erbjuder allt du behöver för effektivt arbete, nätverkande, service och flexibilitet i en stimulerande och smakfullt inredd modern miljö.

De privata kontorsrummen finns i storlekar mellan 6,5 – 100 kvm. Kontoren är alla låsbara och fullt utrustade, med bl.a. höj- och sänkbara skrivbord.

De populära coworking-arbetspatserna om ca 4 kvm innebär en flexibel lösning där du kan välja mellan ett dags- eller månadsbaserat medlemskap, med dedikerad eller icke-dedikerad skrivbordsplats, och där även kostnadseffektiva teamlösningar är tillgängliga.

Oavsett val av medlemskap ingå alltid tillgång till en rad högkvalitativa tjänster, som WiFi, postlåda, virtuell adress, moderna mötesrum för upp till 16 personer, telefonrum, utskrift och kopiering, kaffe och te, UMA Community med community manager och regelbundna evenemang, skåp, duschar och städning.

Interesse formular

Jeg er enig i, at de oplysninger, jeg udfyldte i formularen og søgningen ovenfor, er gemt og kan behandles af Relier