Vælg en side
  • Svenska
  • English
x

Lager | Stenåldersgatan 5, Malmö

Gadenavn:
Stenåldersgatan 5
By: Malmö
Område: Fosie
Type: Lager
Størrelse: 5000 m²

Richard Wihlborg

[email protected]
0763-037900

Beskrivelse

Tomt om ca.10 000 kvm med en byggrätt om ca 5000 kvm. Tomten ligger i Fosie på ett välexponerat och strategiskt läge utmed Yttre Ringvägen. Perfekt för det stora företaget som vill sitta i en “egen fastighet”, för förhyrning, på ett mycket väl synligt läge.

Omgivning

Fosie industriby är det största verksamhetsområdet i Malmö med drygt 300 företag för handel och industri. Området är beläget sydost om Malmö och började utvecklas i början av 1970-talet. De anslutande industriområdena Elisedal, Jägersro och Fredriksberg brukar även räknas till Fosie. Närheten till Yttre Ringvägen gör resandet smidigt, både till Köpenhamn och mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde. På Jägersro Center finns service såsom bank, systembolag, livsmedel mm samt ett större utbud av restauranger.

Allmänt

Rymlig tomt om ca. 18 000 kvm med en byggrätt om ca 9000 kvm. Tomten ligger i Fosie på ett välexponerat och strategiskt läge utmed Yttre Ringvägen. Perfekt för det stora företaget som vill sitta i en “egen fastighet” på ett mycket väl synligt läge. Tomten/fastigheten är inte till salu.

Interesse formular

Jeg er enig i, at de oplysninger, jeg udfyldte i formularen og søgningen ovenfor, er gemt og kan behandles af Relier