Vælg en side
  • Svenska
  • English
x

Kontor | Jörgen Kocksgatan 9, Malmö

Gadenavn:
Jörgen Kocksgatan 9
By: Malmö
Område: Centrum
Type: Kontor
Størrelse: 272 m²

Sanna Ljungström

[email protected]
0705-675746

Beskrivelse

På gångavstånd från Centralstationen finns ett ledigt kontor om ca 272 kvm. Kontoret har mestadels öppen planlösning med 3 mindre kontorsrum och ett konferensrum. Lokalen har ett pentry samt två wc varav ett är hwc. Lokalen har mycket fönster vilket gör lokalen ljus och trevlig. Här bjuds på fin utsikt över stora delar av Malmö

Omgivning

Centrala Malmö nära allmänna kommuikationer från Centralstation Området runt Jörgen Kocksgatan är under stor utveckling med upprustade kontorsfastigheter. Närheten till Centralstationen, som det senaste åren har gennomgått en fantastisk förvandling till internationellt resecentrum med stort utbud av restauranger och service, som skapar ett mycket bra läge för kontorsbyggnaden.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen endast ett par minuters promemad från Centralstationen vilket är perfekt för de som pendlar med tåg och buss. Nås även smidigt med bil via Västkustvägen – Jörgen Kocksgatan. Stort utbud av parkeringsplatser i området.

Service

Centralstationen kan erbjuda flertalet restauranger och take-away för att stilla hungern på lunchen. Likväl finns här livsmedelsbutik och annan service för den som önskar. På 10 minuter når ni även Stortorget och vidare upp längs gågatan där alla servicebehov enkelt kan tillgodoses.

Interesse formular

Jeg er enig i, at de oplysninger, jeg udfyldte i formularen og søgningen ovenfor, er gemt og kan behandles af Relier