Vælg en side
  • Svenska
  • English
x

Kontor | Baltzarsgatan 16, Malmö

Gadenavn:
Baltzarsgatan 16
By: Malmö
Område: Centrum
Type: Kontor
Størrelse: 546 m²

Sanna Ljungström

[email protected]
0705-675746

Beskrivelse

På tredje våningen i fastigheten Concordia på Baltzarsgatan 16 finns nu en ledig kontorslokal med mycket karaktär om 546 kvm. I lokalen finns flera konferensrum, varav ett är avdelningsbart, goda gemensamhetsytor i olika storlekar och ett modernt kök. Oavsett om ni vill ha större mötesrum för gemensamhet eller små tysta samtalsrum för effektiv kommunikation så fyller den här lokalen era behov.
Ett av rummen, som idag fungerar som lounge, användes innan som Sveriges Radios tidigare radioteater. Ett häftigt inslag med dubbel takhöjd och fönster i två våningar skapar fantastiskt ljusinsläpp och en modern industrikänsla.

Omgivning

Fastigheten har ett centralt läge på Baltzarsgatan, med promenadavstånd till Malmö centralstation och bussförbindelser. Ett stort serviceutbud med närliggande restauranger, affärer och caféer.

Service

Fastigheten har ett unikt läge i centrala Malmö då lokalen ligger på en populär och välexponerad gågata mellan Lilla torg och Gustav Adolfs torg i Malmö. Det centrala läget gör att det är nära till allt och att i den direkta omgivningen finns ett stort serviceutbud med ett flertal olika restauranger, affärer och caféer.

Interesse formular

Jeg er enig i, at de oplysninger, jeg udfyldte i formularen og søgningen ovenfor, er gemt og kan behandles af Relier