Vælg en side
  • Svenska
  • English
x

Kontor | Skarnberga 671, Lund

Gadenavn:
Skarnberga 671
By: Lund
Område: Södra Sandby
Type: Kontor
Størrelse: 900 m²

Sandra Bjurestad

[email protected]
0735-405646

Beskrivelse

Fastigheten är uppförd under 2017 och är i mycket gott skick med påkostade och underhållsfria material. Huset är byggt ihop med två flyglar i U-form, har tre våningsplan med gemensam entré på framsidan. Fastigheten passar bra till olika former av boenden.

Omgivning

Södra Sandby är Lunds näst största tätort med 6 300 invånare och har under en längre period haft en positiv befolkningstillväxt. Södra Sandby är belägen öster om Lund, med en restid på ca. 20 min från Lunds Central med bil. Området utgörs i huvudsak av villaområden. Fastigheten Lund Skarnberga 2:24 ligger strax norr om Södra Sandby.

Allmänt

Fastigheten Lund Skarnberga 2:24 är uppförd under 2017 och är i mycket gott skick med påkostade och underhållsfria material. Huset är byggt ihop med två flyglar i U-form, har tre våningsplan med gemensam entré på framsidan. På framsidan är det en anlagd parkeringsyta som är grusad och hela fastigheten är omgärdad med mur. Rummen fördelas mellan tre kontor, nitton separata bostadsrum, tio stycken wc med dusch, två samling­srum och två kök. Nedre plan erbjuder gemensamt kök, tvättstuga, 4 wc/duschutrymmen, 2 kontor och 4 rum. Bottenvåningen består av ett kontor, 10 rum samt 4 wc/duschutrymmen. Ovanvåningen erbjuder 5 rum samt två samlingssalar och 2 wc/duschutrymmen.

Interesse formular

Jeg er enig i, at de oplysninger, jeg udfyldte i formularen og søgningen ovenfor, er gemt og kan behandles af Relier