Vælg en side
  • Svenska
  • English
x

Kontor | Mobilvägen 8-10, Lund

Gadenavn:
Mobilvägen 8-10
By: Lund
Område: Ideon
Type: Kontor
Størrelse: 615 m²

Sandra Bjurestad

[email protected]
0735-405646

Beskrivelse

Nu finns möjlighet för ert företag att flytta in i mobilteknikens höjdpunkt, med bästa skyltläget ut mot E22. Den röda välkända byggnaden erbjuder lediga kontorsytor på flera plan.

Omgivning

Utanför entrén finns flertalet parkeringsplatser att hyra. Fastigheten ligger placerad perecis intill E22 vilket skapar bästa möjliga skyltläge för alla förbipasserande. Regionbussar, stadsbussar och Flygbussarna stannar precis utanför vilket gör det kommunikativa läget svårslaget.

Allmänt

En vinge utgör ca 615 kvm och kan enkelt kopplas samman till en L-form för att skapa mer yta. Baserad på en öppen planlösning med några mötes-och konferensrum rekommenderas här ca 40-50 arbetsplatser. Kök kommer att byggas och ytskikten renoveras för att era anställda skall trivas i lokalen. Toaletterna är placerade i gemensamt utrymme på varje våningsplan. Textilgolv, vita väggar och fönsterpartier i två väderstreck skapar ett härligt ljus och modern känsla. På bottenplan finns restaurang och café som nyttjas av alla i fastigheten. Flertalet konferensrum i olika storlekar finns också att hyra. För den sportige finns möjlighet att träna i idrottshallen/gymet i källaren på lunchen alt duscha efter att ha cyklat till jobbet.

Interesse formular

Jeg er enig i, at de oplysninger, jeg udfyldte i formularen og søgningen ovenfor, er gemt og kan behandles af Relier