Vælg en side
  • Svenska
  • English
x

Butik | Sankt Petri Kyrkogata 5, Lund

Gadenavn:
Sankt Petri Kyrkogata 5
By: Lund
Område: Centrum
Type: Butik
Størrelse: 166 m²

Sandra Bjurestad

[email protected]
0735-405646

Beskrivelse

I över 50 år har den klassiska kött- och charkbutiken Widerbergs haft sin verksamhet på Sankt Petri Kyrkogata i Lund. Nu finns det möjlighet att hyra denna välkända lokal.
Med sitt välexponerade läge och ständiga flöde av människor har man nära till allt. Lokalen har en yta om 166 kvm, där 140 kvm är butiksyta och 26 kvm lagerutrymme. Det finns även en wc samt förvaringsutrymme i källaren. Angiven hyra avser befintligt skick. Kostnader finns framtaget för installation av restaurangkök.

Omgivning

Lund är en stad som präglas av kulturliv, entreprenörskap och forskning. Med ett myllrande studentliv och goda kommunikationsmöjligheter är det en stad där det mesta ligger nära till hands.

Kommunikationer

Gångavstånd till Lund C där tåg och bussar går i alla riktningar. Diverse stadsbussar finns att nå från flera busstationer i närheten tack vare det centrala läget.

Service

Fastigheten är centralt beläget i Lund centrum och har tillgång till stadens stora utbud av butiker, restauranger och övrig handel. Här finns allt för dina behov inom gångavstånd.

Interesse formular

Jeg er enig i, at de oplysninger, jeg udfyldte i formularen og søgningen ovenfor, er gemt og kan behandles af Relier