Vælg en side
  • Svenska
  • English
x

Kontor | Gruvgatan 35, Göteborg

Gadenavn:
Gruvgatan 35
By: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Type: Kontor
Størrelse: 1274 m²

Carl Backman

[email protected]

Beskrivelse

Här finns möjlighet att hyra kontor om ca 1 274 kvm. Ytan ligger på våningsplan 3 och tar upp hela våningsplanet. Lokalen har en blandad planlösning med separata kontorsrum och öppna kontoslandskap. Det finns möjlighet att förändra planlösningen efter önskemål och behov.
Det går även att hyra till 771 kvm på våningen över för att skapa en yta om totalt ca 2 045 kvm.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Interesse formular

Jeg er enig i, at de oplysninger, jeg udfyldte i formularen og søgningen ovenfor, er gemt og kan behandles af Relier