Vælg en side
  • Svenska
  • English
x

Lager | Bronsyxegatan 13, Malmö

Gadenavn:
Bronsyxegatan 13
By: Malmö
Område: Fosie
Type: Lager
Størrelse: 4729 m²

Richard Wihlborg

[email protected]
0763-037900

Beskrivelse

Lagerfastighet med tillhörande kontor om totalt 4729 kvm. Lagret utgörs av en yta om ca. 3500 kvm och kontorsytan är på ca. 1200 kvm.

Omgivning

Fosie industriby är det största verksamhetsområdet i Malmö med drygt 300 företag för handel och industri. Området är beläget sydost om Malmö och började utvecklas i början av 1970-talet. De anslutande industriområdena Elisedal, Jägersro och Fredriksberg brukar även räknas till Fosie. Närheten till Yttre Ringvägen gör resandet smidigt, både till Köpenhamn och mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde. På Jägersro Center finns service såsom bank, systembolag, livsmedel mm samt ett större utbud av restauranger.

Allmänt

Fastigheten har en stor lager/produktionshall på ca 3500kvm med både möjlighet till marklastning och brygga. Hallen har en takhöjd under balk på 6,9 m och väldig få pelare. Kontoret är på ca 1200kvm med stor matplats, omklädningsrum och en varierad kontorslösning med både öppna ytor och cellkontor, nyrenoverat med kyla på kontoret. Stor parkeringsyta framför fastigheten och stora asfalterade rangerytor på både framsidan och baksidan. Det finns även en byggrätt på ytterligare ca 1500kvm lageryta.

Interesse formular

Jeg er enig i, at de oplysninger, jeg udfyldte i formularen og søgningen ovenfor, er gemt og kan behandles af Relier