Sök lediga lokaler

Hyllie Boulevard, Malmö

Moderna kontor i Emporia, Hyllie

Gatuadress
Hyllie Boulevard
Stad
Malmö
Område
Hyllie
Lokaltyp
Kontor
Storlek
300 m²

Beskrivning

Här kan vi erbjuda kontorsytor med en fantastisk utsik. Ta chansen att hyra kontor på Öresunds bästa läge! Möjlighet ges att påverka Ert kontor från början med materialval och planlösning eftersom ytorna idag är råa. Med Citytunneln alldeles utanför entrén tar ni er snabbt och smidigt till Malmö Central på 6 min och till Kastrup på 12 min. Förutom tillgång till Skandinaviens främsta köpcentrum har hyresgästerna även tillgång till den 27 000 kvm stora och fantastiska takterassen på Emporia. Goda parkeringsmöjligheter finns i fastigheten.

Omgivning

Hyllie befinner sig just nu i expanderingsfas och är inom kort ett mycket attraktivt område för såväl handel som kontor. Med Öresundsbron som utsikt sitter man här på Öresunds bästa läge!

Kommunikationer

Utanför entrén går Citytunneln som tar dig till Malmö Central på 6 min och till Kastrup på endast 12 min. Stads- och regionbussar avgår dessutom från station Hyllie.

Service

Med över 200 butiker, flera restauranger och all annan täkbar service som Emporia erbjuder, är serviceutbudet alldeles utmärkt.

Kontakt

Kontaktperson
Marlene Vintenius
Direktnummer
040-307510
Mobilnummer
0708-100 522

Intresseformulär

Meddela oss om ert intresse så hör vi av oss.
* obligatoriska fält