Sök lediga lokaler

Arvid Wallgrens Backe 4A, Göteborg

Vårdlokal vid Sahlgrenska med operationsal.

Gatuadress
Arvid Wallgrens Backe 4A
Stad
Göteborg
Område
Linnéområdet
Lokaltyp
Kontor
Storlek
366 m²
Tillträde
Enligt överenskommelse

Beskrivning

Vårdlokal i Annedalskliniken med flera vårdrum med handfat och två operationssalar, varav en större och en av enklare utformning. Till lokalen finns även lab/spolrum samt personalrum med omklädning och administrativa ytor och en härligt pausyta i ett hörnrum med balkong i söderläge.

Omgivning

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

Kommunikationer

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet.

Kontakt

Kontaktperson
Christer Backman
Direktnummer
031-303 61 31
Mobilnummer
0709-24 23 01

Intresseformulär

Meddela oss om ert intresse så hör vi av oss.
* obligatoriska fält