Sök lediga lokaler

Fältspatsgatan 2-4, Västra Frölunda

Lager/produktionslokal med kontor, i Högsbo

Gatuadress
Fältspatsgatan 2-4
Stad
Västra Frölunda
Område
Högsbo/Sisjön
Lokaltyp
Lager
Storlek
2 591 m²
Tillträde
Enligt överenskommelse

Beskrivning

Lager/produktionslokal med kontor, i Högsbo, om ca 2590m2. Kontorslokalerna, om ca 800m2, är till större del bestående av rum, ca 20 till antalet. Lokalerna är mycket ljusa och är belägna högst upp i fastigheten. Goda möjligheter till showroom och konferensrum. En moderninsering av kontorsytorna är fullt möjlig. Lagerytan, om ca 1800m2, ligger i markplan och har två portar och lastbrygga under tak

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Kontakt

Kontaktperson
Carl Backman
Direktnummer
0313036133
Mobilnummer
0708702177

Intresseformulär

Meddela oss om ert intresse så hör vi av oss.
* obligatoriska fält