Sök lediga lokaler

E A Rosengrens gata 5, Västra Frölunda

Kontor med skyltläge i Högsbo.

Gatuadress
E A Rosengrens gata 5
Stad
Västra Frölunda
Område
Högsbo/Sisjön
Lokaltyp
Kontor
Storlek
340 m²
Tillträde
Omgående

Beskrivning

Kontor, med ett bra skyltläge mot Dag Hammarskjöldsleden, om ca 340m2. Kontoret har en rumsindelad planlösning, med stora kontorsrum och gemensamma ytor i kärnan av lokalen. Lokalen har fiber indraget och går att hyra möblerad, med omgående inflyttning. Parkeringsplatser finns på gårdsytan utanför entrén.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information.

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Kontakt

Kontaktperson
Carl Backman
Direktnummer
0313036133
Mobilnummer
0708702177

Intresseformulär

Meddela oss om ert intresse så hör vi av oss.
* obligatoriska fält