Sök lediga lokaler

A Odhners gata 41, Västra Frölunda

Modern kontorsfastighet med närhet till 421 Köpcenter.

Gatuadress
A Odhners gata 41
Stad
Västra Frölunda
Område
Högsbo/Sisjön
Lokaltyp
Kontor
Storlek
4 000 m²
Tillträde
Enligt överenskommelse

Beskrivning

Modern kontorsfastighet som kommer uppföras o som ligger granne med 421 Köpcenter. Denna byggnad kommer fördelas på tre plan kontor eller en lager-/industrilokal med 1000 kvm i markyta med hög takhöjd. Gott om parkeringsplatser och inhägnad gård.

I markplan finns en välkomnade reception, samlingslokal, arbetsplatser i landskap/entresol, konferens med kök, verkstad med garageport.
På plan 1 finns förutom arbetsplatser, både med rumsindelning och i öppet landskap, även stora utbildningslokaler.
På plan 2 välkomnas du av det centralt placerade paus utrymmet med tillhörande takterass. Här finns också flera stora enskilda kontorsrum och kontor i landskap. Ytan kan antingen hyras ut i sin helhet eller delas upp i mindre ytor - från ca 500 kvm och uppåt.

Hör gärna av er till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Kontakt

Kontaktperson
Carl Backman
Direktnummer
0313036133
Mobilnummer
0708702177

Intresseformulär

Meddela oss om ert intresse så hör vi av oss.
* obligatoriska fält