Sök lediga lokaler

Västra Hamngatan 13A, Göteborg

Kontorslokal i vindvåning mitt i centrala Göteborg.

Gatuadress
Västra Hamngatan 13A
Stad
Göteborg
Område
Centrum
Lokaltyp
Kontor
Storlek
140 m²
Tillträde
Enligt överenskommelse

Beskrivning

Kontorslokal mitt i centrala Göteborg om ca 140m2. Lokalen ligger högst upp i fastigheten och har en vindsvånings känsla. Kontoret är idag indelad i kontorsrum och mötesrum, men går att öppna upp mer. Kontoret går att göras iordning efter era önskemål och behov.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

Kommunikationer

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet.

Kontakt

Kontaktperson
Carl Backman
Direktnummer
0313036130
Mobilnummer
0708702177

Intresseformulär

Meddela oss om ert intresse så hör vi av oss.
* obligatoriska fält