Sök lediga lokaler

Drottninggatan 10, Göteborg

Kontor i de vackra Antikhallarna i centrala Göteborg.

Gatuadress
Drottninggatan 10
Stad
Göteborg
Område
Centrum
Lokaltyp
Kontor
Storlek
231 m²
Tillträde
Enligt överenskommelse

Beskrivning

Kontor om ca 231m2, i de anrika och vackra Antikhallarna i centrala Göteborg. Lokalen ligger på våning 3 i huset och här kommer man med hiss direkt in i lokalen. Entrén består av en öppen yta för lounge och välkomstrum. Det finns ett flertal kontorsrum och 2 mötesrum samt öppna ytor. Lokalen har även ett mindre pentry och 2 WC, varav en med dusch. Lokalen kan anpassas efter era önskemål och behov.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information om lokaler!

Omgivning

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

Kommunikationer

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet.

Kontakt

Kontaktperson
Carl Backman
Direktnummer
0313036133
Mobilnummer
0708702177

Intresseformulär

Meddela oss om ert intresse så hör vi av oss.
* obligatoriska fält