Lediga Lokaler i Malmö

Om du vill etablera dig i södra Sverige, eller expandera den rörelse du redan har så är Malmö perfekt. Vi på Relier AB kan hjälpa dig att hitta lediga lokaler i Malmö som mäter de önskemål och de krav du har. Oavsett om du söker kontor, lager, butik eller industri så har vi lediga lokaler för dessa ändamål. Malmö är en av Sveriges största städer och du kan välja mellan att leta bland lokaler mitt i centrala stan där det finns en storstadspuls, eller så väljer du ett av de mer lugnare områdena utanför stadens kärna.

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.

Lokaler som passar dina behov

Relier AB är en av Sveriges största fastighetsförmedlare och vi kan hjälpa dig att antingen hitta lediga lokaler i Malmö att hyra eller lokaler att köpa. Du hittar lokaler som är perfekta för en butik mitt i city, kontorslokaler med bra läge och pris samt lager och industri. Vi grundades 2009 och vi kan det här med lediga lokaler. Hos oss finns det tusentals lokaler att välja mellan och det även i andra städer än bara Malmö. Vi har idag lokalkontor i Göteborg, Stockholm och Helsingborg utöver att finnas i Malmö/Lund. Vårt mål är att sammanbinda lediga fastigheter med företag vilket vårt namn Relier betyder på franska.

Kontakta oss när det gäller lediga lokaler i Malmö

Om du vet exakt vad du är ute efter när det gäller lediga lokaler i Malmö, så kan du använda vår smarta sökmotor på vår hemsida. Fyll i distrikt, område, lokaltyp samt storlek och du får ett antal alternativ som kan passa. Du kan även lägga till fritext om du vill addera och öka utsökningen. Om du vill ha personlig hjälp, så kan du kontakta oss och få ett kostnadsfritt samtal där vi hjälper dig med bra alternativ.

Södra Innerstaden, Malmö
Kronoborgsvägen 1
Kontor
102 m²

Mindre lokal på Kronoborgsgatan 1 finns nu att hyra. Lokalen är cirka 102 kvadratmeter, som omfattas av en ren butiksdel om 50 kvadratmeter och ett källarplan på 52. I källarplanet finns personalutrymme med nyrenoverat penty och toalettpaket. Lokalen kan inte anpassas till restaurang & livsmedelsbutik.

Västra Hamnen, Malmö
Skeppsgatan 9
Kontor
495 m²

Kontorslokal i Västra hamnen om 495 kvadratmeter i öppen planlösning med plats för 20 stycken fasta arbetsplatser. Utöver detta finns plats för 12 stycken flexplatser och mötesrum för 10 respektive 18 personer. Lokalen har även idag en öppen receptionsdel men som med fördel går att ta bort och använda som loungedel - se förslagskiss i beskrivningen.

Fridhem, Malmö
Erikslustvägen 17
Kontor
3075 m²

Kontorslokalen mäter totalt 3075 kvadratmeter men kan delas av från 1000 kvadratmeter och uppåt. Lokalen består idag av cellkontor men som med fördel går att öppna upp till större öppna ytor. Tillhörande lokalen finns även ett lagerutrymme om cirka 250 kvadratmeter som går att hyra. Lokalens geografiska läge ger dig god tillgängligheten med både buss och bil.

Västra Hamnen, Malmö
Västra varvsgatan 37
Kontor
87 m²

Lokalen mäter cirka 87 kvadratmeter och har tidigare varit en glassbar vilket gör det möjligt för mindre caféverksamhet. Lokalens läge tar dig lätt med kollektivtrafik då bussen stannar precis intill och möjligheten för parekring finns precis över gatan. Lokalen är i helt öppen planlösning och fungerar också som mindre yogastudio.

Centrum, Malmö
Södergatan 15
Kontor
314 m²

Ljus och fin kontorslokal med nya installationer om 314 kvadratmeter mitt på Södergatan. Vid entrén möts man av en större loungedel med öppet landskap med plats för cirka 12 personer men där hela det öppna ytan flexibelt kan användas till kontorplatser om 20 personer. Lokalen har även två mindre kontorsrum, ett midre mötesrum för 6 personer och ett större konferensrum 12-16 personer. Lokalen är fräsch och ljus tack vare stora fönsterpartier ut mot Södergatan och in mot terassen. Lokalens geografiska läge ger dig och ert företag ett stort serviceutbud i form av bank, restauranger och div. mindre serviceställen. Lokalen nås lätt via kollektivtrafik och bil då Gustav Adolfs torg ligger precis i närheten och att fastighetsägaren erhåller totalt 7 parkeringsplatser mot avgift vid Åhléns.

Hamnen, Malmö
Frihamnsallén 10
Lager
1560 m²

Öppen lageryta om ca 1560 m2 med möjlighet att hyra kontor i grannfastigheten om så önskas. Lagret har idag en port som nås via långsidan på fastigheten. Bra takhöjd på strax under 7 meter. Idag avdelas lagerytan i två delar med kan enkelt öppnas upp till en stor yta. Fastigheten ligger på bra läge vid Frihamnsviadukten med närhet till de stora vägnäten och samtidigt närhet till centrala Malmö. Lunchrestaurang finns i området.

Seved, Malmö
Sevedsgatan 15
Kontor
166 m²

Helrenoverad hörnlokal på 166kvm. En stor öppen yta med pentry och tre enskilda kontorsrum. WC och förrådsutrymme. Finns garage i fastigheten. Lokalen uthyres ej som föreningslokal, café eller livsmedelsbutik. Ej heller övernattning eller boende i lokalen. Lokalen är ledig omgående.

Centrum, Malmö
Södra Förstadsgatan 10
Butik
60 m²

På mycket bra läge på Södra Förstadsgatan finns nu möjlighet att hyra en mindre butikslokal. Ytan mäter ca 60 kvm helt öppen butiksyta med skyltfönster mot gågatan. Lokalen är belägen på en av Malmös livligaste gator med ständigt förbipasserande människor. Tillgänglig från årsskiftet 17/18.

Elinegård, Malmö
Blåsebergavägen 17
Butik
64 m²

Ljus och fin kontorslokal på 64kvm med pentry och stor HWC med dusch. Stora fönsterpartier ut mot gatan. Allt i nyskick! Mysiga gränder, öppna soliga torg och lummig grönska. Elinegård blir en sällsynt gemytlig småstad med närhet till det pulserande stadslivet i Malmö och Köpenhamn. Elinegaård blir en helt ny stadsdel som angränsar till Limhamn, Djupadal och Hyllie strax söder om Malmö. Här uppförs ett spännande och varierat bostadsområde som rymmer både lägenheter och radhus i bostadsrättsform.

Centrum, Malmö
Kungsgatan 6
Kontor
125 m²

Trevlig kontorslokal om 125 kvadratmeter bestående av 4 kontorsrum och ett konferensrum. Välkomnande entré samt HWC och pentry. I kärnan av fastigheten finns en rymlig ljusgård som ger en trevlig känsla för ert företag. Med goda kommunikationsmöjligheter når du lokalen och Malmö Central enkelt med både buss och bil. Parkeringsmöjligheter finns i fastigheten och i närliggande parkeringshus.

Frihamnen, Malmö
Skruvgatan 7
Kontor
120 m²

Kontor på väldigt bra pendlarläge med närhet till både centrum och infartsvägarna. Det finns möjlighet att hyra till ett lager om ca 360kvm.

Frihamnen, Malmö
Skruvgatan 5
Lager
360 m²

På synligt och lätttillgängligt läge utmed Västkustvägen ligger denna citynära mini terminal med 2 lasthus och en lager/terminalyta på ca 360kvm. Kontor finns att hyra på 120kvm.

Limhamn, Malmö
Övägen
171 m²

I ett område som Limhamn utvecklas nu både bostäder, skolor och kontor. Mitt i allt detta kommer Multihuset ta form med bostäder, kontor, livsmedelsbutiken Coop i markplan, 350 stycken parkeringsplatser och förskola på taket. Kontorslokalen mäter cirka 171 kvadratmeter med blandad planlösning som syns i förslagsskissen. Skissen följer en satt grundstandard men som i samråd med fastighetsägaren kan förändras efter behov. Lokalen står klar 2019.

Limhamn, Malmö
Övägen
Kontor
87 m²

I ett område som Limhamn utvecklas nu både bostäder, skolor och kontor. Mitt i allt detta kommer Multihuset ta form med bostäder, kontor, livsmedelsbutiken Coop i markplan, 350 stycken parkeringsplatser och förskola på taket. Kontorslokalen mäter cirka 87 kvadratmeter i öppen planlösning med tillhörande konferensrum som syns i förslagsskissen. Skissen följer en satt grundstandard men som i samråd med fastighetsägaren kan förändras efter behov. Lokalen står klar 2019.

Limhamn, Malmö
Övägen
Kontor
121 m²

I ett område som Limhamn utvecklas nu både bostäder, skolor och kontor. Mitt i allt detta kommer Multihuset ta form med bostäder, kontor, livsmedelsbutiken Coop i markplan, 350 stycken parkeringsplatser och förskola på taket. Kontorslokalen mäter cirka 121 kvadratmeter med mestadels öppen planlösning, konferensrum och pausdel med pentry som syns i förslagsskissen. Skissen följer en satt grundstandard men som i samråd med fastighetsägaren kan förändras efter behov. Lokalen står klar 2019.

Limhamn, Malmö
Övägen
Kontor
182 m²

I ett område som Limhamn utvecklas nu både bostäder, skolor och kontor. Mitt i allt detta kommer Multihuset ta form med bostäder, kontor, livsmedelsbutiken Coop i markplan, 350 stycken parkeringsplatser och förskola på taket. Kontorslokalen mäter cirka 182 kvadratmeter med blandad planlösning som syns i förslagsskissen. Skissen följer en satt grundstandard men som i samråd med fastighetsägaren kan förändras efter behov. Lokalen står klar 2019.

Limhamn, Malmö
Övägen
Kontor
261 m²

I ett område som Limhamn utvecklas nu både bostäder, skolor och kontor. Mitt i allt detta kommer Multihuset ta form med bostäder, kontor, livsmedelsbutiken Coop i markplan, 350 stycken parkeringsplatser och förskola på taket. Kontorslokalen mäter cirka 261 kvadratmeter med blandad planlösning som syns i förslagsskissen. Skissen följer en satt grundstandard men som i samråd med fastighetsägaren kan förändras efter behov. Lokalen står klar 2019.

Centrum, Malmö
Engelbrektsgatan 15
Kontor
228 m²

Lokalen som mäter 228 kvm innehåller två konferensrum och fem kontorsrum. Det finns pentry samt WC och HWC. Lokalens läge ger dig och ditt företag ett stort serviceutbud såsom resturanger, café och butiker. Med 3 minuters promenad tar du sig även till större serviceutbud såsom bank och apotek, beläget på Stortorget. Det geografiska läget ger också goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg från Malmö central. Fastigheten besitter även ett garage med möjlighet till parkeringsplats som går att nå med hiss.

Hyllie, Malmö
Hyllie Boulevard 17
Kontor
196 m²

Med adress Hyllie Boulevard 17 finns en kontorslokal om cirka

Centrum, Malmö
Baltzarsgatan 25
Kontor
117 m²

Kontorslokal om 117 kvadratmeter mitt i centrala Malmö. Kontorslokalen har en öppen yta med tillhörande pentry och matplats. I lokalen finns också ett seperat mötes rum med plats för cirka 10 personer. Kontorslokalens läge erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med såväl kollektivtrafik och bil då parkeringshus finns i närhet till fastigheten.