Lediga Lokaler i Malmö

Om du vill etablera dig i södra Sverige, eller expandera den rörelse du redan har så är Malmö perfekt. Vi på Relier AB kan hjälpa dig att hitta lediga lokaler i Malmö som mäter de önskemål och de krav du har. Oavsett om du söker kontor, lager, butik eller industri så har vi lediga lokaler för dessa ändamål. Malmö är en av Sveriges största städer och du kan välja mellan att leta bland lokaler mitt i centrala stan där det finns en storstadspuls, eller så väljer du ett av de mer lugnare områdena utanför stadens kärna.

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.

Lokaler som passar dina behov

Relier AB är en av Sveriges största fastighetsförmedlare och vi kan hjälpa dig att antingen hitta lediga lokaler i Malmö att hyra eller lokaler att köpa. Du hittar lokaler som är perfekta för en butik mitt i city, kontorslokaler med bra läge och pris samt lager och industri. Vi grundades 2009 och vi kan det här med lediga lokaler. Hos oss finns det tusentals lokaler att välja mellan och det även i andra städer än bara Malmö. Vi har idag lokalkontor i Göteborg, Stockholm och Helsingborg utöver att finnas i Malmö/Lund. Vårt mål är att sammanbinda lediga fastigheter med företag vilket vårt namn Relier betyder på franska.

Kontakta oss när det gäller lediga lokaler i Malmö

Om du vet exakt vad du är ute efter när det gäller lediga lokaler i Malmö, så kan du använda vår smarta sökmotor på vår hemsida. Fyll i distrikt, område, lokaltyp samt storlek och du får ett antal alternativ som kan passa. Du kan även lägga till fritext om du vill addera och öka utsökningen. Om du vill ha personlig hjälp, så kan du kontakta oss och få ett kostnadsfritt samtal där vi hjälper dig med bra alternativ.

Centrum, Malmö
Föreningsgatan 26
Ej angivet
610 m²

På Föreningsgatan 26 i en vacker fastighet finns nu en ledig lokal om 610 kvadratmeter. Lokalen är rumsindelad med tillhörande mötesrum i varierande storlek. Lokalens kök är rymligt och rymmer upp till 20 personer. Trots rumsindelningen är lokalen ljus och takhöjden mäter cirka 3 meter i kontorsrum och mötesrum. Lokalens geografiska läge ger Ert företag ett stort serviceutbud och parkeringsmöjligheter finns precis intill fastigheten på framsidan.

Centrum, Malmö
Föreningsgatan 26
Ej angivet
275 m²

Rumsindelat kontor med lätt tillgänglighet vid Stadshuset. Kontoret har idag en enklare finish på ytskikten och det finns möjlighet att tillsammans med fastighetsägaren påverka uppfräschning. Handikappsanpassad entré till fastigheten.

Oljehamnen, Malmö
Oljevägen 6
Kontor
240 m²

Kontor med potential belägen på Oljevägen 6 i Oljehamnen. Kontorslokalen är om 240 kvm med pentry och omklädningsrum. Verkstadsytor kan även hyras till. Området Oljehamnen är helt inhägnat och samtliga in- och utfarter bevakas av vakt dygnet runt.

Centrum, Malmö
S:t Gertrudsgatan 4a
Kontor
443 m²

Öppen och charmig kontorslokal på kanonläge med 5 minuter från Malmö Centralstation, där buss och tåg finns nära till hands. Lokalen är om 443 kvm på S:t Gertrudsgatan 4a.

Oljehamnen, Malmö
Oljevägen 6
Lager
696 m²

Verkstadslokal med potential belägen på Oljevägen 6 i Oljehamnen. Lokalen har en yta om 696 kvm varav 178 kvm är kontor en trappa upp.Ytterligare kontor och omklädningsrum om ca. 240 kvm kan hyras till. Verkstadsytorna har god tillgänglighet via portar och lastkaj. Inom fastigheten finns även stora utvändiga uppställningsytor, på såväl hårdgjord yta som gräsyta. Ej aktuell för bilverkstad.

Centrum, Malmö
Baltzarsgatan 21B
Kontor
361 m²

Ljus, rumsindelad kontorslokal på Baltzarsgatan 21B i centrala Malmö. Kontoret ligger på andra våningen och har ett gott serviceombud i närområdet.

Arlöv, Malmö
Strömgatan 4
Lager
1200 m²

På Strömgatan 4, nära Inre Ringleden och Stockholmsvägen finner ni ett mycket fräscht lager och kontor. Ytan är ca 1200 kvm varav 100 kvm inrett till modernt kontor med 4 kontorsrum samt rymligt pentry och matsal. Två omklädningsrum med 2 wc samt en dusch. Den öppna lagerytan mäts upp till 945 kvm (44x21) och är mycket ljus tack vare dagsljus från fönster i fasaden. Takhöjden mäter 4,2 meter. Inlastning sker via en port, 2,5x2,5 meter, med lastkaj. Parkering finns utanför lokalen och bussen stannar i närheten.

Värnhem, Malmö
Drottninggatan 1
Kontor
532 m²

Rymlig kontorslokal på strategiskt läge vid Drottninggatan 1 i Malmö. Goda kommunikationsmöjligheter med bil då man med enkelhet tar sig snabbt ut på motorlederna.

Centrum, Malmö
Gustav Adolfs Torg 47
Kontor
190 m²

Ljus kontorslokal om 190 kvm mitt på Gustav Adolfs torg. Lokalen ligger i en fantastisk sekelskiftesfastighet med välkomnande entré.

Centrum, Malmö
Norra Vallgatan 66
Kontor
290 m²

Kontorslokal med karaktär på kanonläge med 5 minuter från Malmö centralstation där buss och tåg finns till hands. Bra serviceutbud med diverse butiker och restauranger.

Centrum, Malmö
Norra Vallgatan 66
Kontor
232 m²

Kontorslokal med karaktär på kanonläge med 5 minuter från Malmö Centralstation, där buss och tåg finns nära till hands. Bra serviceutbud med diverse butiker och restauranger.

Centrum, Malmö
Engelbrektsgatan 13
Butik
211 m²

På livlig gata bakom Lilla Torg finns här en trevlig butikslokal ledig för ny hyresgäst. Öppen butiksyta med bra exponering samt lager/personalutrymme mot gården. Butik som ligger nära andra butiker som säljer interiör - tex Olsson & Gerthle samt Norrgavel. Butiken ligger nära Lilla Torg och kan passa som inredingsbutik, designbutik eller liknade verksamhet. Restaurang, pub eller café är ej lämpligt.

Centrum, Malmö
Beringsgatan 4
Kontor
700 m²

Rymlig kontorslokal om cirka 700 kvadratmeter precis intill Malmö Live med goda kommunikationsmöjligheter med såväl bil som buss. Lokalen har en varierad planlösning med stängda kontorsrum, mötesrum, öppna landskap och som tack vare stora ljusinsläpp från fönster och atriumgård ger en trivsam miljö i hela lokalen. Lokalen är i dagsläget inte utrustat med pentry men som med fördel då går att anpassa efter behov intill närliggande toalettpaket. Lokalen kan även öppnas upp för att skapa öppnare ytor. Möjlighet till parkering finns i närliggande parkeringshus och Malmö centralstation ligger med 7 minuters promenad ifrån lokalen.

Triangeln, Malmö
Södra Förstadsgatan 40 A-B
Butik
247 m²

Ljus och rymlig butikslokal om 247 kvm på Malmös bästa shoppingläge. Fastigheten är belägen på Södra Förstadsgatan, precis vid Malmös största shoppingsstråk och ett stenkast från Triangeln shoppingcenter.

Triangeln, Malmö
Södra Förstadsgatan 40 A-B
Butik
107 m²

Ljus och trevlig butikslokal om 107 kvm på ett av Malmös bästa shoppingläge. Fastigheten är belägen på Södra Förstadsgatan, precis vid Malmös största shoppingsstråk och ett stenkast från Triangeln shoppingcenter.

Triangeln, Malmö
Södra Förstadsgatan 40 A-B
Butik
68 m²

Ljus och trevlig butikslokal om 68 kvm på Malmös bästa shoppingläge. Fastigheten är belägen på Södra Förstadsgatan, precis vid Malmös största shoppingsstråk och ett stenkast från Triangeln shoppingcenter.

Bulltofta, Malmö
Höjdrodergatan 25
Lager
277 m²

Lagerlokal med öppen yta om 277 kvm i Bulltofta. Lokalen är belägen på ett representativt och effektivt läge, med närhet till Malmö centrum. Enkel access till de större vägarna, såsom inre ringvägen.

Malmö
Fersens väg 16
Butik
107 m²

På Fersens väg 16 kan vi erbjuda en ljus och trevlig lokal om ca 107 kvm. Öppen planlösning med pentry och hwc. Butiken har stora skyltfönster mot Fersens väg och Holmgatan som släpper in mycket ljus och ger utmärkt exponering av era varor.

Centrum, Malmö
Djäknegatan 23
Butik
2696 m²

Rymlig lokal om 2696 kvm två plan som passar utmärkt för gymverksamhet, men även som restaurang. Omgivet av diverse serviceutbud med gångavstånd till köpcentrumet Hansa och flera andra butiker.

Elisedal, Malmö
Sporregatan 23
Lager
1100 m²

Rymligt lager och kontor om ca 1100 kvm på Sporregatan 23 i Elisedal. Lokalerna kommer vara uppfräschade och nymålade inför inflytt.