Lediga Lokaler i Lund

Lund är staden som sjuder av liv, tack vare det fantastiska studentlivet samt även för att det är en mysig stad med härliga platser att besöka. Att etablera sig i Lund oavsett om du har en butik, eller om du är ett företag med behov av kontor är perfekt. Med bara 15 med tåg till Malmö, så är detta en stad med många möjligheter. Om du letar efter lediga lokaler i Lund, så ska du kontakta oss på Relier AB. Så fort en attraktiv lokal blir ledig, så vet vi om det, tack vare att vi står i ständig kontakt med både fastighetsägare och andra som hyr. Vi har lokaler som passar alla sorters behov, så oavsett om du behöver kontor, lager, butik eller industri så kan vi hitta lediga lokaler i Lund just för ditt behov.

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.

Vad söker du i en lokal?

När du söker efter lediga lokaler i Lund, så har du troligen vissa krav eller önskemål. Det kan vara allt från läge, pris till storlek på själva lokalen. Relier AB är en av Sveriges största fastighetsförmedlare och hos oss hittar du tusentals lediga lokaler. Vi har funnits sedan 2009 och utöver att ha lokalkontor som har hand om Lund och Malmö, så finns vi även i Stockholm, Göteborg och Helsingborg.

Kontakta Relier AB när det gäller lediga lokaler i Lund

Har du en exakt vision över vad för typ av lokal du söker, så är det ganska enkelt att via vår sida söka fram lediga lokaler med vår sökmotor. Det är bara att fylla i vilket område den ska ligga i, vad det är för lokaltyp du söker och du kan dessutom skriva in fritext. Du kan även ringa oss och avtala ett möte som är helt kostnadsfritt, där vi hjälper dig att hitta rätt lokal.

Ideon, Lund
Scheelevägen 15
Kontor
1862 m²

En inspirerande och trivsam lokal om 1862 kvm med öppna ytor. Lokalen är uppdelad i två plan med en egen trappa. Ljusa och öppna ytor där det går att sitta grupp- eller avdelningsvis i avgränsade delar av lokalerna.

Centrum, Lund
Gasverksgatan 1
Kontor
751 m²

En modern och ljus lokal om 751 kvm på Lunds bästa läge. Lokalen ligger på fjärde våningen i en charmig tegelfastighet med närhet till Lunds citypuls.

Gastelyckan, Lund
Skiffervägen 10
Lager
1455 m²

I den trevliga fastigheten på Skiffervägen finns till årsskiftet ett fint lager med tillhörande kontorsdel ledigt för ny hyresgäst. Lagerytan utgör ca 1019 kvm och kontoret på ca 436 kvm är fördelat på 2 plan.Lagret nås med 3 portar varav 2 i markplan och 1 med lastbrygga. Takhöjden mäter ca 5.6 meter och portarna har måtten 4,2x3x7 meter.I direkt anslutning till lagret finns kontoret i bottenplan på ca 228 kvm. Ytan utgörs av 5 enskilda kontorsrum, 1 mötesrum, pentry samt duschar och omklädningsrum. En trappa upp från lagret finns ytterligre ca 208 kvm kontor.Genomgående mörk klinker, vita väggar och glaspartier vilket ger ett bra ljus i lokalen och kontorsrummen. Möjlighet finns att anpassa planlösningen i samråd med fastighetsägaren. Bra med parkeringsplatser erbjuds på fastigheten och stadsbussen stannar i närheten.

Gastelyckan, Lund
Porfyrvägen 14
Kontor
865 m²

Välkommen till denna trevliga fastighet på Porfyrvägen, mitt i livliga Gastelyckan. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området. Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Fastigheten har en gemensam entré och befolkas idag av 3 andra företag. Plan två erbjuder ett halvt våningsplan på ca 865 kvm. Idag är kontoret främst rumsindelad men med stor möjlighet att öppna upp alla ytor för att skapa en öppen planlösning runt vattenpaketen och trapphuset. Alla anpassningar görs i samråd med fastighetsägaren.

Centrum, Lund
Vävaregatan 21
Kontor
600 m²

Nybyggd modern lokal i fastigheten Posttornet i centrala Lund. Kontoret är om 600 kvm och kan utformas efter önskemål i samband med fastighetsägare.

Centrum, Lund
Gasverksgatan 1
Kontor
747 m²

En fantastisk lokal om 747 kvm med industrikaraktär i centrala Lund. Mycket högt i tak med stora välvda fönster som släpper in bra med ljus. Öppen yta med möjligheter för mötesplatser och loungeytor.

Centrum, Lund
Gasverksgatan 3B
Kontor
208 m²

En trevlig danslokal om 208 kvm i en rustik tegelfastighet med mycket charm. Centralt beläget i Lund med närhet till centralstationen och ett stenkast från stadens stora serviceutbud.

Centrum, Lund
Trollebergsvägen 1
Kontor
185 m²

En lokal med stora möjligheter om 185 kvm på utmärkt läge nära centralstationen i Lund, med närhet till Lunds citypuls och avkopplande grönska.

Centrum, Lund
Trollebergsvägen 1
Kontor
199 m²

Trevlig kontorslokal med industrikaraktär om 199 kvm i Lund centrum. Lokalen har mycket högt i tak, stora välvda fönster som släpper in bra med ljus.

Väster, Lund
Åldermansgatan 13
Kontor
485 m²

Modern hörnlokal på plan två i stadsdelen Väster i Lund. Goda kommunikationsmöjligheter och parkering precis utanför fastigheten.

Väster, Lund
Åldermansgatan 13
Kontor
923 m²

Trevlig lokal på plan tre i stadsdelen Väster i Lund. Goda kommunikationsmöjligheter och parkering precis utanför fastigheten.

Gunnesbo, Lund
Traktorgränden 3
Kontor
510 m²

Fräsch och trevlig kontorslokal om 330 kvm med lagerdel på 180 kvm. Rumsindelad yta med parkering vid fastigheten.

Gastelyckan, Lund
Skiffervägen 26
Kontor
575 m²

Utmed E22 i Gastelyckan finns nu en trevlig och ljus kontorslokal. Utmärkt skyltläge i Lund kommuns största industriområde.

Väster, Lund
Starvägen 19
Kontor
230 m²

Trevligt kontor på andra våningen med ljusa och fräscha kontorsrum. Beläget i ett lättillgängligt område i västra Lund. Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten.

Gastelyckan, Lund
Porfyrvägen 14
Kontor
0 m²

Välkommen till denna trevliga fastighet på Porfyrvägen, mitt i livliga Gastelyckan. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området. Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Fastigheten har en gemensam entré och befolkas idag av 3 andra företag. På plan två eller tre kan vi erbjuda ett kvarts våningsplan på ca 430 kvm. Idag är kontoret främst rumsindelad men med stor möjlighet att öppna upp alla ytor för att skapa en öppen planlösning runt vattenpaketen och trapphuset. Alla anpassningar görs i samråd med fastighetsägaren.

Gastelyckan, Lund
Porfyrvägen 14
Kontor
2650 m²

Välkommen till denna trevliga fastighet på Porfyrvägen, mitt i livliga Gastelyckan. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området. Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Fastigheten har en gemensam entré och befolkas idag av 3 andra företag. På plan två och tre kan vi erbjuda ca 2650 kvm. Idag är kontoret främst rumsindelad men med stor möjlighet att öppna upp alla ytor för att skapa en öppen planlösning runt vattenpaketen och trapphuset. Alla anpassningar görs i samråd med fastighetsägaren.

Gastelyckan, Lund
Glimmervägen 6
Kontor
125 m²

Vid Gastelyckan i Lund finns nu möjlighet att hyra en kontorslokal på 125 kvm i en fin fastighet på Glimmervägen 6. Ljusa kontorsrum med ljus klinker och vita väggar, med tillgång till kök och badrum. Fri parkering på fastigheten och bussar stannar i närheten. 8 kvm förråd ingår.

Gastelyckan, Lund
Hasslandavägen
Butik
3500 m²

På mycket bra läge på Gastelyckan ligger denna tomt om ca 8770kvm med byggrätt om ca 3500kvm. Detaljplanen tillåter bilhandel och bygghandelsrelaterade verksamheter. På bilsidan är endast märkes och nybils inriktning aktuellt för byggnation. Tomten ligger mittemot Beijer Byggs nya anläggning och Audi Toveks Bils nya anläggning. Byggytan kan delas på 2 verksamheter och kan således vara aktuell för verksamheter från 1000kvm - 3500kvm. Kontor kan också läggas en våning upp vilket gör att man kan komma åt fler kvm. Fastighetsägaren har för avsikt att bygga fastigheten och långsiktigt äga den, tomten är således inte till salu.

Tuna, Lund
Dag Hammarskjölds väg 2
Kontor
1150 m²

Välkomna till en trevlig fastighet belägen mycket nära Ideon och Universitetet i Lund. På behändigt cykelsavstånd når ni även centrum och Centralstationen.Kontorsytorna anpassas efter önskemål mellan 489-1150 kvm och utgöra arbetsplats för ca 25-60 personer. Lokalerna är fördelade på 3 plan med gemensamhetsytor som kök, matplats och konferensrum i mitten. Kontorsrummen rymmer ca 1-2 arbetsplatser. Vid behov av alla tre planen får företaget även nyttja en privat takterass!

Centrum, Lund
Hedvig Möllers gata 12
Kontor
932 m²

På bästa kommunikativa läge intill nya avfarten från E22 finns nu möjlighet att flytta in i ett helt nybyggt kontor i nya World Trade Center. På våning fyra erbjuds här en yta om ca 419 kvm. Planlösningen är främst öppen med några mötesrum placerade vid mittkärnan. Anpassningar görs i samråd med fastighetsägaren. En terass löper längs med lokalens långsida vilket skapar ett extra rum för umgänge under årets fina dagar! Möjlighet finns att slå ihop två lokaler på plan 4 vilket ger en total kontorsyta på ca 932 kvm och då tillgång till terasser i två väderstreck.