Lediga Kontor i Lund

Lund, den vackra staden som ligger 15 minuter med tåg utanför Malmö är perfekt att både bosätta sig i, samt att ha din verksamhet i. Om du har ett företag och vill etablera dig i denna stad, så är det dags att hitta lediga kontor i Lund och det kan du göra med hjälp av Relier AB. Vi är ett fastighetsförmedlingsbolag som utöver att ha ett kontor i Malmö & Lund, även finns på flera andra platser i Sverige så som Göteborg, Helsingborg och Stockholm. Vårt namn Relier, kommer från franskan och betyder sammanbinda, vilket är exakt det vi gör. Vi sammanbinder dig med lediga lokaler. Satsa på att expandera eller etablera dig i Lund, studentstaden med den gemytliga atmosfären, men med närheten till storstadens puls i Malmö.

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.

Sveriges största lokalförmedlare

Relier AB grundades 2009 genom att slå samman flera ledande förmedlingsföretag i flera städer i Sverige. Hos oss arbetar det ett femtontal konsulter, som kan hjälpa dig med att hitta lediga kontor i Lund eller andra lokaler vid behov. Du hittar både lokaler att hyra och att köpa om intresse för detta skulle infinna sig. Vi har flera tusen lediga lokaler som väntar på rätt person, så kontakta oss för att hitta rätt kontor i Lund.

Sök efter rätt lokal

Rätt läge, rätt pris eller rätt storlek? Ta med dina önskemål eller krav och sök efter lediga kontor eller andra lokaler via vår smarta sökmotor, helt gratis, eller så kontaktar du något av våra lokalkontor. Vi kan kostnadsfritt hjälpa dig att hitta lediga kontor i Lund som passar din verksamhets behov. Du hittar mer information på vår hemsida och om det inte är tillräckligt, så är vi bara ett telefonsamtal bort för att ge dig ytterligare hjälp eller information. Tveka inte, utan kontakta oss redan idag!

Ideon, Lund
Scheelevägen 15
Kontor
1862 m²

En inspirerande och trivsam lokal om 1862 kvm med öppna ytor. Lokalen är uppdelad i två plan med en egen trappa. Ljusa och öppna ytor där det går att sitta grupp- eller avdelningsvis i avgränsade delar av lokalerna.

Centrum, Lund
Gasverksgatan 1
Kontor
751 m²

En modern och ljus lokal om 751 kvm på Lunds bästa läge. Lokalen ligger på fjärde våningen i en charmig tegelfastighet med närhet till Lunds citypuls.

Gastelyckan, Lund
Porfyrvägen 14
Kontor
865 m²

Välkommen till denna trevliga fastighet på Porfyrvägen, mitt i livliga Gastelyckan. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området. Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Fastigheten har en gemensam entré och befolkas idag av 3 andra företag. Plan två erbjuder ett halvt våningsplan på ca 865 kvm. Idag är kontoret främst rumsindelad men med stor möjlighet att öppna upp alla ytor för att skapa en öppen planlösning runt vattenpaketen och trapphuset. Alla anpassningar görs i samråd med fastighetsägaren.

Centrum, Lund
Vävaregatan 21
Kontor
600 m²

Nybyggd modern lokal i fastigheten Posttornet i centrala Lund. Kontoret är om 600 kvm och kan utformas efter önskemål i samband med fastighetsägare.

Centrum, Lund
Gasverksgatan 1
Kontor
747 m²

En fantastisk lokal om 747 kvm med industrikaraktär i centrala Lund. Mycket högt i tak med stora välvda fönster som släpper in bra med ljus. Öppen yta med möjligheter för mötesplatser och loungeytor.

Centrum, Lund
Gasverksgatan 3B
Kontor
208 m²

En trevlig danslokal om 208 kvm i en rustik tegelfastighet med mycket charm. Centralt beläget i Lund med närhet till centralstationen och ett stenkast från stadens stora serviceutbud.

Centrum, Lund
Trollebergsvägen 1
Kontor
185 m²

En lokal med stora möjligheter om 185 kvm på utmärkt läge nära centralstationen i Lund, med närhet till Lunds citypuls och avkopplande grönska.

Centrum, Lund
Trollebergsvägen 1
Kontor
199 m²

Trevlig kontorslokal med industrikaraktär om 199 kvm i Lund centrum. Lokalen har mycket högt i tak, stora välvda fönster som släpper in bra med ljus.

Väster, Lund
Åldermansgatan 13
Kontor
485 m²

Modern hörnlokal på plan två i stadsdelen Väster i Lund. Goda kommunikationsmöjligheter och parkering precis utanför fastigheten.

Väster, Lund
Åldermansgatan 13
Kontor
923 m²

Trevlig lokal på plan tre i stadsdelen Väster i Lund. Goda kommunikationsmöjligheter och parkering precis utanför fastigheten.

Gunnesbo, Lund
Traktorgränden 3
Kontor
510 m²

Fräsch och trevlig kontorslokal om 330 kvm med lagerdel på 180 kvm. Rumsindelad yta med parkering vid fastigheten.

Gastelyckan, Lund
Skiffervägen 26
Kontor
575 m²

Utmed E22 i Gastelyckan finns nu en trevlig och ljus kontorslokal. Utmärkt skyltläge i Lund kommuns största industriområde.

Väster, Lund
Starvägen 19
Kontor
230 m²

Trevligt kontor på andra våningen med ljusa och fräscha kontorsrum. Beläget i ett lättillgängligt område i västra Lund. Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten.

Gastelyckan, Lund
Porfyrvägen 14
Kontor
0 m²

Välkommen till denna trevliga fastighet på Porfyrvägen, mitt i livliga Gastelyckan. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området. Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Fastigheten har en gemensam entré och befolkas idag av 3 andra företag. På plan två eller tre kan vi erbjuda ett kvarts våningsplan på ca 430 kvm. Idag är kontoret främst rumsindelad men med stor möjlighet att öppna upp alla ytor för att skapa en öppen planlösning runt vattenpaketen och trapphuset. Alla anpassningar görs i samråd med fastighetsägaren.

Gastelyckan, Lund
Porfyrvägen 14
Kontor
2650 m²

Välkommen till denna trevliga fastighet på Porfyrvägen, mitt i livliga Gastelyckan. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området. Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Fastigheten har en gemensam entré och befolkas idag av 3 andra företag. På plan två och tre kan vi erbjuda ca 2650 kvm. Idag är kontoret främst rumsindelad men med stor möjlighet att öppna upp alla ytor för att skapa en öppen planlösning runt vattenpaketen och trapphuset. Alla anpassningar görs i samråd med fastighetsägaren.

Gastelyckan, Lund
Glimmervägen 6
Kontor
125 m²

Vid Gastelyckan i Lund finns nu möjlighet att hyra en kontorslokal på 125 kvm i en fin fastighet på Glimmervägen 6. Ljusa kontorsrum med ljus klinker och vita väggar, med tillgång till kök och badrum. Fri parkering på fastigheten och bussar stannar i närheten. 8 kvm förråd ingår.

Tuna, Lund
Dag Hammarskjölds väg 2
Kontor
1150 m²

Välkomna till en trevlig fastighet belägen mycket nära Ideon och Universitetet i Lund. På behändigt cykelsavstånd når ni även centrum och Centralstationen.Kontorsytorna anpassas efter önskemål mellan 489-1150 kvm och utgöra arbetsplats för ca 25-60 personer. Lokalerna är fördelade på 3 plan med gemensamhetsytor som kök, matplats och konferensrum i mitten. Kontorsrummen rymmer ca 1-2 arbetsplatser. Vid behov av alla tre planen får företaget även nyttja en privat takterass!

Centrum, Lund
Hedvig Möllers gata 12
Kontor
932 m²

På bästa kommunikativa läge intill nya avfarten från E22 finns nu möjlighet att flytta in i ett helt nybyggt kontor i nya World Trade Center. På våning fyra erbjuds här en yta om ca 419 kvm. Planlösningen är främst öppen med några mötesrum placerade vid mittkärnan. Anpassningar görs i samråd med fastighetsägaren. En terass löper längs med lokalens långsida vilket skapar ett extra rum för umgänge under årets fina dagar! Möjlighet finns att slå ihop två lokaler på plan 4 vilket ger en total kontorsyta på ca 932 kvm och då tillgång till terasser i två väderstreck.

Gunnesbo, Lund
Traktorvägen 6C
Kontor
450 m²

På Gunnesbo i Lund finns nu möjlighet för ert företag att flytta in i en helt nybyggd fastighet. På bottenplan erbjuds ca 450 kvm kontorsyta. Idag har lokalen en öppen planlösning men det anpassas i samråd med ny hyresgäst. Byggnaden har en speciell karaktär med sin unika utformning och mycket fönster vilket ger ett bra ljus i hela lokalen. Kontoret nås snabbt från Norra Ringen och E6, flera region- och stadsbussar stannar i närheten och det finns parkering på tomten. Välkommen på visning!

Lund
Magistratsvägen 10
Kontor
1300 m²

På bästa skyltläge mot Norra Ringen erbjuds här en kontorslokal med många olika möjligheter på ca 1300 kvm. Ytan är fördelad på två våningsplan med möjlighet till inlastning och mindre lageryta på bottenplan. Planlösningen är idag blandad mellan öppna större ytor och enskilda rum. Anpassningar görs i samråd med fastihetsägaren. Bra med parkeringsplatser finns på fastigheten och flera bussar stannar i närheten. Fastigheten ligger kommunikativt väldigt bra och ni är snabbt ute på E22:an samtidigt som ert företag ges mycket bra skyltmöjlighet mot vältrafikerade Norra Ringen.