Lediga Kontor i Lund

Lund, den vackra staden som ligger 15 minuter med tåg utanför Malmö är perfekt att både bosätta sig i, samt att ha din verksamhet i. Om du har ett företag och vill etablera dig i denna stad, så är det dags att hitta lediga kontor i Lund och det kan du göra med hjälp av Relier AB. Vi är ett fastighetsförmedlingsbolag som utöver att ha ett kontor i Malmö & Lund, även finns på flera andra platser i Sverige så som Göteborg, Helsingborg och Stockholm. Vårt namn Relier, kommer från franskan och betyder sammanbinda, vilket är exakt det vi gör. Vi sammanbinder dig med lediga lokaler. Satsa på att expandera eller etablera dig i Lund, studentstaden med den gemytliga atmosfären, men med närheten till storstadens puls i Malmö.

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.

Sveriges största lokalförmedlare

Relier AB grundades 2009 genom att slå samman flera ledande förmedlingsföretag i flera städer i Sverige. Hos oss arbetar det ett femtontal konsulter, som kan hjälpa dig med att hitta lediga kontor i Lund eller andra lokaler vid behov. Du hittar både lokaler att hyra och att köpa om intresse för detta skulle infinna sig. Vi har flera tusen lediga lokaler som väntar på rätt person, så kontakta oss för att hitta rätt kontor i Lund.

Sök efter rätt lokal

Rätt läge, rätt pris eller rätt storlek? Ta med dina önskemål eller krav och sök efter lediga kontor eller andra lokaler via vår smarta sökmotor, helt gratis, eller så kontaktar du något av våra lokalkontor. Vi kan kostnadsfritt hjälpa dig att hitta lediga kontor i Lund som passar din verksamhets behov. Du hittar mer information på vår hemsida och om det inte är tillräckligt, så är vi bara ett telefonsamtal bort för att ge dig ytterligare hjälp eller information. Tveka inte, utan kontakta oss redan idag!

Centrum, Lund
Kiliansgatan 14
Kontor
200 m²

Precis intill Mårtenstorget i Lund kan vi nu erbjuda en ljus och trevlig kontorslokal med rumsindelad planlösning. Centralt läge nära Botulfsplatsen. Lätt att parkera på Mårtenstorget samt i närliggande P-hus. Nära till all tänkbar service. Ett brett utbud av handel och service i Lunds city med butiker, saluhall, matserveringar, torghandel, kultur, myndigheter, utbildning etc Fastigheten ligger med gångavstånd till Lunds centralstation med både tåg och bussar.

Centrum, Lund
Skomakaregatan 4
Kontor
112 m²

Butikslokal i City på 112kvm. Ligger på gågatan med parkeringsmöjligheter i närområdet och centralsationen på gångavstånd.

Centrum, Lund
Finalgatan 17A
Kontor
52 m²

Ljus och fin kontorslokal på 52kvm med pentry och stor HWC med dusch. Stora fönsterpartier i två vädersträck. Allt i nyskick! Man parkerar med fördel i P-Hus Arena Park.

Gastelyckan, Lund
Porfyrvägen 14
Kontor
200 m²

Välkommen till denna trevliga fastighet på Porfyrvägen, mitt i livliga Gastelyckan. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området. Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Fastigheten har en gemensam entré och genom denna entré når man denna lokal på ca 200kvm. Lokalen består i dagsläget av en reception med kundyta, konferensrum och kontorsrum. Dessutom finns det pentry, WC och parkering på tomten.

Gastelyckan, Lund
Glimmervägen 4
Kontor
1018 m²

Fastighet för HVB boende eller kontor. Ca 1018kvm fördelat på 2 byggnader varav den ena i 2 plan. Kök med stor matplats, WC och duschar på båda planen samt i andra byggnaden. Personalrum, konferensrum, vardagsrum och förråd utöver boenderum. Plats för ca 28 boende. Parkeringsplatser finns på fastigheten. Källare med tvättstuga. Bra läge på Gastelyckan.

Tuna, Lund
Dalbyvägen 24
Kontor
166 m²

Ljus och fräsch kontorslokal på 166 kvm. Butiksyta med stora skyltfönster och kund/personal parkering utanför. Det finns 3 kontorsrum, pentry med matplats och WC med dusch. Ljust klinkergolv och vita väggar i hela lokalen. Lokalen har väldigt bra läge med E22 300m bort och utanför fastigheten finns busstation för såväl lokal som regionaltrafik. Parkeringsmöjligheter/garage finns.

Gunnesbo, Lund
Traktorgränden 3
Kontor
131 m²

Ljus och fräsch lokal om 131kvm på Gunnesbo. Öppen butik/kontors- yta i markplan med stora fönsterpartier. Snyggt betonggolv i hela lokalen. Separat rum med pentry och matplats inne i lokalen. HWC med dusch. Fiber finns indraget. Lokalen har ett mycket bra exponerat läge mot den trafikerade gatan som leder till butikerna och Coop. Området erbjuder god service och bra kommunikationer med buss samt för bilpendlare från såväl E6 som E22.

Gunnesbo, Lund
Traktorvägen 6C
Kontor
450 m²

På Gunnesbo i Lund finns nu möjlighet för ert företag att flytta in i en helt nybyggd fastighet. På bottenplan erbjuds ca 450 kvm kontorsyta. Idag har lokalen en öppen planlösning men det anpassas i samråd med ny hyresgäst. Byggnaden har en speciell karaktär med sin unika utformning och mycket fönster vilket ger ett bra ljus i hela lokalen. Kontoret nås snabbt från Norra Ringen och E6, flera region- och stadsbussar stannar i närheten och det finns parkering på tomten. Välkommen på visning!

Centrum, Lund
Clemenstorget 6
Kontor
265 m²

Välkommen till den här ljusa och trevliga butik/kontorslokal på bra adress i centrala Lund. Belägen på hörnan Clemenstorget/Sankt Laurentiigatan har ni ett ständigt flöde av förbipasserande och bättre blir det med kommande spårvagnsstation. Lokalen är ca 265kvm av dessa utgör större delen själva butiksytan. I bakre delen är personal eller kontorsytrymme med litet pentry och wc. Stora skyltfönster ger mycket god exponering mot Clemenstorget/Sankt Laurentiigatan och skapar ett bra ljus i hela lokalen. Lokalen går att dela enligt föreslagna planskisser.

Ideon, Lund
Mobilvägen 10
Kontor
600 m²

På bästa skyltläge vid E22:an finns nu möjlighet att flytta in er verksamhet i en helt nyrenoverad kontorslokal. Hela lokalen är på ca 1270 kvm, men går att dela av i mindre enheter. Kontoret erbjuder öppna landskap, flera glasade mötes- och samtalsrum samt labbyta. Ni välkomnas in i en öppen entréyta som idag används för stora möten och samlingar. I anslutning till detta ligger matsalen och det stora ljusa pentryt. Själva arbetsytorna är avskilda från den publika entrén. Vänstra flygeln utgör två öppna landskap, flera mötesrum/samtalsrum samt stor labbyta. Högra flygeln utgör främst kontorsrum för 1-2 personer samt stora konferensrum. Genomgående moderna materialval med matta, mycket glas och ljusa väggar. På entréplan i huset finns en mycket populär restaurang som erbjuder dagens lunch med flera alterantiv. Caféet är en naturlig mötesplats för alla som arbetar i huset och bidrar till att skapa goda relationer företag emellan. Parkering finns att hyra utanför kontoret och region- och stadsbussar stannar i närheten.

Tuna, Lund
Dalbyvägen 22
Kontor
430 m²

Ljus och fräsch kontorslokal på 430 kvm. Rumsindelad planlösning med kontor och undersökningsrum. Pentry med stor matplats. Omklädningsrum med tillhörande dusch och handikappanpassad WC finns i lokalen. Lokalen har väldigt bra läge med E22 300m bort och utanför fastigheten finns busstation för såväl lokal som regionaltrafik. Parkeringsmöjligheter/garage finns.

Väster, Lund
Åldermansgatan 10
Kontor
192 m²

På bra kommunikativt läge ligger detta trevliga kontor beläget mellan Nova och City. Region- och stadsbussar stannar utanför vilket gör det lätt för såväl bilburna som kollektivåkande personal och kunder att ta sig hit. Fri parkering utanför entrén. Kontoret är beläget på plan 2 i fastigheten och här finns två toaletter som nyttjas gemensamt av hyresgästerna på våningsplanet. Det aktuella kontoret utgör 192 kvm fördelat på 5rum varav 3 stora kontor/konferensrum, 1 lunchrum med fräscht pentry och ett stort öppet landskap. Ljusa färgval på väggar och snickerier samt mycket glaspartier ger ett luftigt och modernt intryck av lokalen. Finns möjlighet att hyra till ett konferensrum.

Gunnesbo, Lund
Annedalsvägen 9
Kontor
786 m²

Trevligt kontor på Annedalsvägen om ca 786 kvm placerat på hela bottenplan. Idag är planlösningen rumsindelad och i äldre stuk, lokalen kommer att anpasss i samråd med fastighetsägaren. Hyran baseras på ett utskiktsrenoverat kontor. Se förslag på planlösning bland bilderna. Utanför lokalen finns gott om parkeringsplatser. Välkomna!

Centrum, Lund
Stora Södergatan 2
Kontor
259 m²

På bästa centrala läge i Lund kan vi till årsskiftet erbjuda ett modernt kontor om ca 259 kvm. Ytan fördelas på ett öppet landskap för ca 12-16 personer, 2 rymliga mötesrum, 3 enskilda kontor och en stor loungedel/matplats med pentry. Kontoret är genomgående modernt med grå matta, glaspartier till alla kontorsrum och fräscht kök. Här har ni all tänkbara service utanför dörren, stadsbussarna stannar på Botulfsplatsen och Centralstationen ligger endast en kort promenad bort.

Gastelyckan, Lund
Skiffervägen 10
Kontor
350 m²

I den trevliga fastigheten på Skiffervägen finns nu ett fräscht kontor ledigt om 350 kvm, fördelat på 2 plan. På entréplan finner ni 5 enskilda kontorsrum, en öppen yta för pentry och matplats samt wc och dusch. En spiraltrappa leder er upp till andra våningen med 7 enskilda rum, öppen yta för matplats och modernt pentry samt 2 wc. Med fördel används det stora pentryt på plan 2 för att samla alla anställda och ytan på bottenplan nytttjas som öppet landskap alt loungeyta/utställning. Plan 2 nås även med hiss från det pampiga trapphuset. Genomgående mörk klinker, vita väggar och glaspartier vilket ger ett bra ljus i lokalen och kontorsrummen. Möjlighet finns att anpassa planlösningen i samråd med fastighetsägaren. Bra med parkeringsplatser erbjuds på fastigheten och stadsbussen stannar i närheten.

Gunnesbo, Lund
Traktorvägen 11
Kontor
2731 m²

Nu ges möjligheten att flytta in i den välkända fastigheten båten på Gunnesbo i Lund. Här erbjuds bästa möjliga kommunikativa läge på ett område i ständig utveckling och förnyelse. Fastigheten har ett ypperligt skyltläge mot Fjelievägen och Nova. Lättillgänglig för alla oavsett om ni kör bil eller åker buss/tåg. Ett stort antal parkeringsplatser erbjuds på fastigheten. Kontorsbyggnden välkomnar er in i en öppen entréyta med en takhöjd som sträcker sig 4 våningar upp till glastaket. Detta ger en härlig rymd och den öppna ytan på varje våningsplan skapar en gemenskap i hela huset. Hissen tar er upp till de fyra våningarna som vart och ett idag erjuder en rumsindelad planlösning. Varje kontorsrum har en glasad vägg mot mittkärnan vilket ger ett bra ljus i varje rum. Genomgående textilmatta för bästa ljud. Fastigheten är bygd på pelarkonstruktion och anpassningar kan göras i samråd med fastighetsägaren. Kyla och fiber finns i lokalen. Totala ytan på ca 2700 kvm är fördelade enligt följande: vån 1: 935 kvm vån 2: 911 kvm vån 3: 515 kvm vån 4: 370 kvm

Centrum, Lund
Lilla Fiskaregatan 19
Kontor
232 m²

Välkommen till ett trevligt kontor på Lilla Fiskaregatan i centrala Lund. Här sitter ni i blandad planlösning med en yta på ca 232 kvm fördelat på 2 plan. Egen entré till kontoret från gågatan skapar en privat atmosfär. På andra våningen finns fem enskilda rum med glaspartier mot den öppna ytan där det ryms ytterligare arbetsplatser allt plats för umgänge. Pentry och matplats samt utgång till terass finns också på detta plan. En våning upp finns ytterligare fyra kontorsrum alt. samtalsrum. Genomgående fräscha ytor med textilmatta, ljusa väggar samt glaspartier.

Sankt Lars företagspark, Lund
Sankt Lars väg 42
Kontor
384 m²

Nu finns ett kontor om 384 kvm ledigt på Sankt Lars området i Lund. Idag är lokalen rumsindelad med flera kontorsrum och mötesrum i varierande storlek, samt ett mysigt större pentry och 3 toaletter. En viss förändring av planlösning kan ske. Fastigheten är belägen i lummig parkmiljö med goda kommunikationsmöjligheter till E6 och E22 samt buss till Lunds Station. Det finns restaurang och café på området.

Centrum, Lund
Trollebergsvägen 1
Kontor
185 m²

Kontor i centala Lund belägen på ett strategiskt läge med mycket bra kommunikationer. Nära Lunds centralstation och större vägnät till Malmö och Öresundsbron. Ytan är på ca 185 kvm och finns på tredje våningen, ej hiss. Lokalen är idag rumsindelad, men möjlighet finns till annan planlösning. Parkering finns bakom huset, möjlighet att hyra två p-platser. Fiber finns i lokalen.

Ideon, Lund
Mobilvägen 10
Kontor
1270 m²

På bästa skyltläge vid E22:an finns nu möjlighet att flytta in er verksamhet i en helt nyrenoverad kontorslokal om ca 1270 kvm. Kontoret erbjuder öppna landskap, flera glasade mötes- och samtalsrum samt labbyta. Ni välkomnas in i en öppen entréyta som idag används för stora möten och samlingar. I anslutning till detta ligger matsalen och det stora ljusa pentryt. Själva arbetsytorna är avskilda från den publika entrén. Vänstra flygeln utgör två öppna landskap, flera mötesrum/samtalsrum samt stor labbyta. Högra flygeln utgör främst kontorsrum för 1-2 personer samt stora konferensrum. Genomgående moderna materialval med matta, mycket glas och ljusa väggar. På entréplan i huset finns en mycket populär restaurang som erbjuder dagens lunch med flera alterantiv. Caféet är en naturlig mötesplats för alla som arbetar i huset och bidrar till att skapa goda relationer företag emellan. Parkering finns att hyra utanför kontoret och region- och stadsbussar stannar i närheten.