Lediga Kontor i Helsingborg

Relier AB är ett fastighetsförmedlingsbolag som kan hjälpa dig med ditt behov av nya lokaler och kontor i Helsingborg. Med hjälp av Sveriges bästa fastighetsförmedlare, som befinner sig på fyra kontor spridda i Sverige, kan du känna dig säker på att hitta rätt för just din verksamhet. Ett av Reliers kontor ligger just i Helsingborg, vilket gör att när du söker efter lediga kontor på Skånes västkust, så kan du få hjälp direkt på plats.

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.

Lokal efter behov

Oavsett om du är i behov av att expandera eller startar helt nytt, så är rätt lokal en väsentlig del i detta. Det är viktigt att du får det just du söker i ett nytt kontor. Saker som läge, storlek och pris är ofta en viktig del och med hjälp av Relier så kan du hitta lediga kontor i Helsingborg som matchar dina önskemål och dina behov.

Testa vår sökmotor

Hos oss finner du en smart sökmotor som du kan använda när du söker efter lediga kontor i Helsingborg. Det kostar inget att använda den och dessutom uppdateras den konstant. Finner du inte exakt det du söker, eller har mer specifika önskemål så kan du kontakta vårt lokala kontor i Helsingborg för att få personlig hjälp. Du kan boka in ett personligt möte med någon av våra fastighetsförmedlare som gärna hjälper dig att hitta rätt kontorslokal för just din verksamhet.

Stort utbud av lokaler

Hos oss på Relier AB kan du få hjälp att hitta lediga kontor både för att hyra och för att köpa, vad som passar dig vet du bäst själv. Vi lyssnar på dina önskemål när det kommer till vad du vill ha när det gäller kontorslokal och vi blir inte nöjda förrän du är nöjd!

Planteringen, Helsingborg
La Cours gata 4
Kontor
488 m²

Kontor om ca 488 kvm nära Ramlösa Station uthyres! Anpassningsbar lokal på Hästhagen. Hiss finns. Fiber finns i fastigheten. Bra parkeringsmöjligheter. 5 minuter in till Helsingborgs Centrum. 1 minut till E4/E6.

Berga, Helsingborg
Florettgatan 14
Kontor
700 m²

Kontorslokal om ca 700 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Lokalen ligger på andra våningen utan hiss. Fiberanslutning finns i fastigheten och kontorsrummen är utrustade med kyla. Lokalen ligger på det expansiva industriområdet Berga i Helsingborg. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Berga, Helsingborg
Garnisonsgatan 7 A
Kontor
700 m²

Kontorslokal om ca 700 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Lokalen ligger en trappa upp med öppen planlösning och några enskilda rum. Fiber finns i fastigheten. Lokalen ligger på det expansiva industriområdet Berga i Helsingborg. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Berga, Helsingborg
Garnisonsgatan 7 A
Kontor
558 m²

Kontorslokal om ca 558 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Lokalen ligger på bottenvåningen med öppen planlösning och några enskilda rum. Fiber finns i fastigheten. Lokalen ligger på det expansiva industriområdet Berga i Helsingborg. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Centrum, Helsingborg
Järnvägsgatan 7
Kontor
900 m²

Kontor om ca 900 kvm i centrala Helsingborg uthyres! Fräscha och moderna ytor med både öppna planlösningar och enskilda kontorsplatser. Konferensrum. Modernt kök med plats för bord och stolar. Lokalen är disponerad över tre plan på vardera ca 300 kvm. Hiss finns. Endast momspliktig verksamhet. Lokalen ligger nära Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar. Tillgänglig omgående.

Berga, Helsingborg
Garnisonsgatan 23
Kontor
562 m²

Toppmodern kontorslokal om ca 562 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Lokalen ligger på plan 6-7 i "Berga Tower". Öppen planlösning med interntrappa. Inflyttning från 2018-05-01. Goda parkeringsmöjligheter, finns även garage i huset. Högst upp finns konferensrum att hyra för max 50 personer. Fastigheten uppfyller kraven för miljöbyggnad "Guld" som är den högsta nivån. Lokalen ligger på det expansiva industriområdet Berga i Helsingborg. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Berga, Helsingborg
Garnisonsgatan 23
Kontor
272 m²

Toppmodern kontorslokal om ca 272 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Lokalen ligger på plan 8 i "Berga Tower". Öppen planlösning. Inflyttning från 2018-03-01. Goda parkeringsmöjligheter, finns även garage i huset. Högst upp finns konferensrum att hyra för max 50 personer. Fastigheten uppfyller kraven för miljöbyggnad "Guld" som är den högsta nivån. Lokalen ligger på det expansiva industriområdet Berga i Helsingborg. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Planteringen, Helsingborg
Kapplöpningsgatan 6
Kontor
700 m²

Utbildningslokal om ca 700 kvm på Planteringen i Helsingborg uthyres! Anpassningsbar lokal på plan 2. Hiss finns. Fiber finns i fastigheten. Bra parkeringsmöjligheter. 5 minuter in till Helsingborgs Centrum. 4 minuter till E4/E6.

Berga, Helsingborg
Bergavägen 1
Kontor
207 m²

Kontoret har har luftiga och ljusa interiörer. Komfortkyla finns i fastigheten. 3:e våningen. Idag består lokalen av kontorsrum i varierande storlekar med stora fönsterpartier. Pentry och en toalett. Tillgänglig omgående.Berga är ett attraktivt industriområde i norra Helsingborg. Området ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten.Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station.

Planteringen, Helsingborg
Landskronavägen 23
Kontor
600 m²

Modern och fräsch kontorslokal om ca 600 kvm på Planteringen i Helsingborg uthyres! Ljusa och flexibla planlösningar.

Berga, Helsingborg
Lilla Garnisonsgatan 31
Kontor
500 m²

Kontorslokal på Berga uthyres! Trevligt kontor på ca 500 kvm med högt i tak med bra placering på industriorådet Berga i norra Helsingborg. Kontorslokalen ligger på andra våningen med hiss. I anslutning till fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter. Fastigheten har bra skyltläge. I fastigheten finns det stadsnät. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen.

Berga, Helsingborg
Florettgatan 18
Kontor
430 m²

Kontor om ca 430 kvm på Berga i Helsingborg uthyres!Kontoret ligger på plan 2. Moderna och fräscha ytor med egen entré på bottenplan. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området.

Planteringen, Helsingborg
Landskronavägen 23
Kontor
1200 m²

Modern och fräsch kontorslokal om ca 1.200 kvm på Planteringen i Helsingborg uthyres! Ljusa och flexibla planlösningar.

Berga, Helsingborg
Bergavägen 21
Kontor
850 m²

En unik möjlighet att vara med och skapa Ditt nya konto i en yteffektiv miljö, Du har möjlighet att sitta i en öppen kreativt planlösning eller rumsindelat cellkontor. Ombyggnadstiden är ca 4-6 månader.

Berga, Helsingborg
Garnisonsgatan 10
Kontor
1190 m²

Kontor om ca 1.190 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Kontor i kreativ miljö! Ljusa med nya installationer och med bra klimat och komfortkyla. Lokalen ligger i två plan. Lokalen ligger på industriområdet Berga i Helsingborg. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten.

Planteringen, Helsingborg
Industrigatan 93
Kontor
330 m²

Kontor/butik om ca 330 kvm i nyproducerad fastighet på Planteringen i Helsingborg uthyres!Lokalen ligger en trappa upp. Lämplig som butik, kontor el dyl. Tillträdande hyresgäst har stora möjligheter att formge lokalens inredning och utrustning. Öppen planlösning. 3,5 meters takhöjd. Bra golvbärighet. Gemensam gård med hårdgjord yta och stängsel. Hiss mellan våningsplanen. Komfortkyla. Golvvärme.

Berga, Helsingborg
Karbingatan 34
Kontor
454 m²

Kontor på Berga uthyres! Modernt och fräscht kontor om ca 454 kvm i två plan uthyres. Modernt kök. Stort konferensrum på plan 2.Bottenplan: Konferensrum 1 st om 46 kvmKontorsrum 10 st om 10-35 kvm Mittgång, entré och toaletter: 70 kvm Kök omklädningsrum och stort rum: 96 kvm Totalt bottenplan: 361 kvm Andraplan: Konferensrum: 79 kvm Bastu, dusch och toalett: 14 kvm Totalt andraplan: 93 kvm Summa båda plan: ca 454 kvm

Centrum, Helsingborg
Springpostgränden 3
Kontor
543 m²

Centralt belägen kontorslokal om ca 543 kvm i centrala Helsingborg uthyres! Fräscha ytor med både öppna och enskilda kontorsrum. Modernt kök. Plan 3. Hiss finns. Endast momspliktig verksamhet. Ingen fastighetsskatt utgår för lokalen. Centralt belägen kontorslokal i Helsingborg. Nära till Stortorget och Kullagatan. Lokalen ligger nära Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar.I närheten finns alla typer av matställen, från exklusiva restauranger till enkla kvarterskrogar och mysiga kaféer.

Ramlösa, Helsingborg
Hortensiagatan 6
Kontor
700 m²

Nybyggd modern kontor eller butik om ca 700 kvm som kan anpassas efter önskemål. Fastigheten ligger på Ramlösa, med direkt närhet till väg 111 och Österleden i Helsingborg.

Centrum, Helsingborg
Rönnowsgatan 12
Kontor
400 m²

Kontor om ca 400 kvm i centrala Helsingborg uthyres! Fräscha och moderna ytor med både öppna planlösningar och enskilda kontorsplatser. Konferensrum. Modernt kök med plats för bord och stolar. Separat entré med varuhiss för varutransporter. Plan 3. Hiss finns. Endast momspliktig verksamhet. Lokalen ligger relativt nära Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar. Tillgänglig fr o m 2018-07-01.