Lediga Kontor i Helsingborg

Relier AB är ett fastighetsförmedlingsbolag som kan hjälpa dig med ditt behov av nya lokaler och kontor i Helsingborg. Med hjälp av Sveriges bästa fastighetsförmedlare, som befinner sig på fyra kontor spridda i Sverige, kan du känna dig säker på att hitta rätt för just din verksamhet. Ett av Reliers kontor ligger just i Helsingborg, vilket gör att när du söker efter lediga kontor på Skånes västkust, så kan du få hjälp direkt på plats.

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.

Lokal efter behov

Oavsett om du är i behov av att expandera eller startar helt nytt, så är rätt lokal en väsentlig del i detta. Det är viktigt att du får det just du söker i ett nytt kontor. Saker som läge, storlek och pris är ofta en viktig del och med hjälp av Relier så kan du hitta lediga kontor i Helsingborg som matchar dina önskemål och dina behov.

Testa vår sökmotor

Hos oss finner du en smart sökmotor som du kan använda när du söker efter lediga kontor i Helsingborg. Det kostar inget att använda den och dessutom uppdateras den konstant. Finner du inte exakt det du söker, eller har mer specifika önskemål så kan du kontakta vårt lokala kontor i Helsingborg för att få personlig hjälp. Du kan boka in ett personligt möte med någon av våra fastighetsförmedlare som gärna hjälper dig att hitta rätt kontorslokal för just din verksamhet.

Stort utbud av lokaler

Hos oss på Relier AB kan du få hjälp att hitta lediga kontor både för att hyra och för att köpa, vad som passar dig vet du bäst själv. Vi lyssnar på dina önskemål när det kommer till vad du vill ha när det gäller kontorslokal och vi blir inte nöjda förrän du är nöjd!

Centrum, Helsingborg
Kullagatan 30
Kontor
92 m²

Centralt belägen kontorslokal om ca 92 kvm belägen på Kullagatan i centrala Helsingborg uthyres! Fräscha och mysiga ytor med öppna planlösning och bjälkar i tak. Konferensrummet går att stänga till med skjutpartier. Modernt kök med plats för bord och stolar. Plan 2. Hiss finns. Endast momspliktig verksamhet. Lokalen ligger relativt nära Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar.

Centrum, Helsingborg
Springpostgränden 3
Kontor
543 m²

Centralt belägen kontorslokal om ca 543 kvm i centrala Helsingborg uthyres! Fräscha ytor med både öppna och enskilda kontorsrum. Modernt kök. Plan 3. Hiss finns. Endast momspliktig verksamhet. Ingen fastighetsskatt utgår för lokalen. Centralt belägen kontorslokal i Helsingborg. Nära till Stortorget och Kullagatan. Lokalen ligger nära Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar. I närheten finns alla typer av matställen, från exklusiva restauranger till enkla kvarterskrogar och mysiga kaféer. Behöver man uträtta ett ärende finns det mesta runt hörnet: post, bank, skor, kläder, sport och fritid, gym och hälsokost. Allt är inom gångavstånd på lunchen.

Berga, Helsingborg
Bergavägen 1
Kontor
207 m²

Kontoret har har luftiga och ljusa interiörer. Komfortkyla finns i fastigheten. 3:e våningen. Idag består lokalen av kontorsrum i varierande storlekar med stora fönsterpartier. Pentry och en toalett. Tillgänglig omgående. Berga är ett attraktivt industriområde i norra Helsingborg. Området ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station.

Ramlösa, Helsingborg
Hortensiagatan
Kontor
700 m²

Nybyggt kontor om ca 700 kvm i Ramlösa i Helsingborg uthyres! Klart för inflyttning 2017-10-01. Modernt kontor i toppskick! Möjlighet för tillträdande hyresgäst att påverka lokalens disposition och inredning. Bra läge nära riksväg 111/Österleden och E4/E6.

Berga, Helsingborg
Florettgatan 18
Kontor
560 m²

Kontor om ca 560 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Kontoret ligger på plan 2. Moderna och fräscha ytor med egen entré på bottenplan. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området.

Berga, Helsingborg
Garnisonsgatan 25 A
Kontor
291 m²

Kontorslokal om ca 291 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Lokalen ligger på industriområdet Berga i Helsingborg. Lokalen ligger på plan 2 med hiss och i fastigheten finns fiberanslutning samt kyla. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området.

Söder, Helsingborg
Gustav Adolfs Torg 6
Kontor
995 m²

Kontor 995 kvm på Gustav Adolfs Torg på Söder i Helsingborg uthyres! Kontoret ligger på Gustav Adolfs Torg på Södercity i Helsingborg med många människor i rörelse. Kontoret går att dela i två delar som kan hyras separat: 724 resp 271 kvm.

Söder, Helsingborg
Södergatan 76
Kontor
574 m²

Kontor 574 kvm på Gustav Adolfs Torg på Söder i Helsingborg uthyres! Kontoret ligger på Södergatan i Södercity i Helsingborg med många människor i rörelse. Kontoret går att dela i två delar som kan hyras separat: 339 resp 235 kvm.

Berga, Helsingborg
Karbingatan 34
Kontor
454 m²

Kontor på Berga uthyres! Modernt och fräscht kontor på 454 kvm i två plan uthyres. Modernt kök. Stort konferensrum på plan 2. Bottenplan: Konferensrum 1 st om 46 kvm Kontorsrum 10 st om 10-35 kvm Mittgång, entré och toaletter: 70 kvm Kök omklädningsrum och stort rum: 96 kvm Totalt bottenplan: 361 kvm Andraplan: Konferensrum: 79 kvm Bastu, dusch och toalett: 14 kvm Totalt andraplan: 93 kvm Summa båda plan: ca 454 kvm

Berga, Helsingborg
Lilla Garnisonsgatan 31
Kontor
480 m²

Kontorslokal på Berga uthyres! Trevligt kontor på ca 480 kvm med högt i tak med bra placering på industriorådet Berga i norra Helsingborg. Kontorslokalen ligger på andra våningen med hiss. I anslutning till fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter. Fastigheten har bra skyltläge. I fastigheten finns det stadsnät. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen.

Ättekulla, Helsingborg
Bunkalundsvägen 4
Kontor
252 m²

Kontor om ca 252 kvm uthyres i direkt anslutning till Schenker Helsingborg på Ättekulla. Lämplig att hyra för åkerier och speditörer. Kontorsbyggnaden är på ca 252 kvm med plats för åtta arbetsledare. Ca 30 chaffisar kan nyttja matsal och omklädningrum med duschar och klädskåp.m med duschar och klädskåp.

Berga, Helsingborg
Garnisonsgatan 10
Kontor
1190 m²

Kontor om ca 1.190 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Kontor i kreativ miljö! Ljusa med nya installationer och med bra klimat och komfortkyla. Lokalen ligger i två plan. Lokalen ligger på industriområdet Berga i Helsingborg. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten.

Berga, Helsingborg
Bergavägen 21
Kontor
850 m²

En unik möjlighet att vara med och skapa Ditt nya konto i en yteffektiv miljö, Du har möjlighet att sitta i en öppen kreativt planlösning eller rumsindelat cellkontor. Ombyggnadstiden är ca 4-6 månader.