Lediga Butiker i Malmö

Malmö, storstaden med puls som ligger i södra Sverige är en perfekt stad att etablera en butik i. Oavsett om du tänker expandera eller att starta helt nytt, så kan vi på Relier AB hjälpa dig att hitta lediga butiker i Malmö. Att driva en butik i hjärtat av Malmö, sida vid sida med andra verksamheter som restauranger, caféer och andra butiker är för många en dröm. Varför inte göra slag i saken och starta upp något eget? Malmö är en av Sveriges största städer och här rör det sig mycket folk, perfekt för en butik. Vi på Relier AB har en aktiv kontakt med fastighetsägare och andra som hyr lokaler och vet direkt när en attraktiv lokal blir ledig.

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.

Lediga butikslokaler via Relier AB

När du söker efter lediga butiker i Malmö, så kan du vända dig till oss. Vi har funnits sedan 2009 och genom att slå samman flera ledande förmedlingsföretag i Stockholm, Göteborg och Malmö så är vi nu Sveriges största lokalförmedlare. Vi har flera tusen lediga lokaler att erbjuda dig. Relier är franska för att sammanbinda och det är vad Relier AB gör, vi sammanbinder dig som företagare med lediga lokaler som står till förfogande. Utöver lediga butiker i Malmö, så kan vi även erbjuda andra typer av lokaler, både i Malmö såväl som i andra städer runt omkring i Sverige.

Kostnadsfri hjälp för att hitta rätt lokal

På vår sida kan du helt gratis använda vår avancerade sökmotor för att söka fram lediga lokaler som passar din verksamhet och dina behov. Den är enkel att använda och du hittar många lediga butiker i Malmö via den. Vill du i stället ha en personlig kontakt, så kan du ringa oss och boka in ett möte som är helt kostnadsfritt.

Centrum, Malmö
Engelbrektsgatan 13
Butik
211 m²

På livlig gata bakom Lilla Torg finns här en trevlig butikslokal ledig för ny hyresgäst. Öppen butiksyta med bra exponering samt lager/personalutrymme mot gården. Butik som ligger nära andra butiker som säljer interiör - tex Olsson & Gerthle samt Norrgavel. Butiken ligger nära Lilla Torg och kan passa som inredingsbutik, designbutik eller liknade verksamhet. Restaurang, pub eller café är ej lämpligt.

Triangeln, Malmö
Södra Förstadsgatan 40 A-B
Butik
247 m²

Ljus och rymlig butikslokal om 247 kvm på Malmös bästa shoppingläge. Fastigheten är belägen på Södra Förstadsgatan, precis vid Malmös största shoppingsstråk och ett stenkast från Triangeln shoppingcenter.

Triangeln, Malmö
Södra Förstadsgatan 40 A-B
Butik
107 m²

Ljus och trevlig butikslokal om 107 kvm på ett av Malmös bästa shoppingläge. Fastigheten är belägen på Södra Förstadsgatan, precis vid Malmös största shoppingsstråk och ett stenkast från Triangeln shoppingcenter.

Triangeln, Malmö
Södra Förstadsgatan 40 A-B
Butik
68 m²

Ljus och trevlig butikslokal om 68 kvm på Malmös bästa shoppingläge. Fastigheten är belägen på Södra Förstadsgatan, precis vid Malmös största shoppingsstråk och ett stenkast från Triangeln shoppingcenter.

Malmö
Fersens väg 16
Butik
107 m²

På Fersens väg 16 kan vi erbjuda en ljus och trevlig lokal om ca 107 kvm. Öppen planlösning med pentry och hwc. Butiken har stora skyltfönster mot Fersens väg och Holmgatan som släpper in mycket ljus och ger utmärkt exponering av era varor.

Centrum, Malmö
Djäknegatan 23
Butik
2696 m²

Rymlig lokal om 2696 kvm två plan som passar utmärkt för gymverksamhet, men även som restaurang. Omgivet av diverse serviceutbud med gångavstånd till köpcentrumet Hansa och flera andra butiker.

Värnhem, Malmö
Pilgatan 4
Butik
65 m²

Anpassningsbar rå butikslokal intill Värnhemstorget där du som hyresgäst har möjlighet att anpassa lokalen utefter behov, i samråd med fastighetsägaren. Butikslokalen är på 65 m², med en butiksdel på 47 m² och ett entresolplan på 18 m². Entresolplanet kan även tas bort för att fullt utnyttja takhöjden. Fastigheten har en källare på 48 m² med direkt access till garage. Lokalen kommer utrustas med helt nya installationer med tillhörande kyla. Fastigheten har flera kommunikationsmöjligheter och ett stort serviceutbud då lokalen ligger intill Värnhemstorget.

Värnhem, Malmö
Pilgatan 4
Butik
90 m²

Helt rå butikslokal där du som hyresgäst har möjlighet att anpassa lokalen utefter behov i samråd med fastighetsägaren. Lokalen är på 90 m² med en butiksdel på 70 kvm och ett entresolplan på 20m². Entresolplanet kan även tas bort för att nå full takhöjd. I lokalen finns även en källare på 84 m² med direkt access till garage. Lokalen kommer utrustas med helt nya installationer med tillhörande kyla. Bra läge med kommunikationsmöjligheter och ett stort serviceutbud då lokalen ligger intill Värnhemstorget.

Centrum, Malmö
Södra Förstadsgatan 42
Butik
733 m²

Välexponerad butik vid Malmös bästa gångstråk och nära cykelleder. Butiksytan är fördelad på ca 583 m2 bottenplan, i två olika nivåer som binds ihop med en nyinstallerad rulltrappa. Källaren utgör ca 150 kvm för lager och personalutrymmen. Närhet till Citytunneln och en station är belägen bakom Triangeln. Detta kommer att ytterligare öka det redan höga flödet av förbipasserande kunder. Butiken har ett bra skyltläge och är granne med bland annat Apotek, Lindex och Triangelns Köpcentrum.

Centrum, Malmö
Stora Nygatan 35
Butik
600 m²

På Stora Nygatan, nära Gustaf Adolfs Torg, finns nu möjligheten att flytta in i en lokal anpassad för restaurangverksamhet. Mycket bra skyltläge med Hotell St Jörgen och Naturkompaniet som närmsta grannar. Lokalen är ca 600 kvm stor, fördelad på 2 plan á 250 resp. 350 kvm. På entréplan finns köket och plats för ett antal bord. En trappa upp finns öppna ytor för sittning.Mitt över gatan kommer nya Hansa att slå upp portarna under 2017, med populära Cos och & Other Stories som stort dragplåster.

Centrum, Malmö
Baltzarsgatan 33
Butik
1963 m²

På Baltzarsgatan finns möjlighet att flytta in i en stor och öppen butik på ca 1200 kvm. Pelarkonstruktion öppnar upp för stora möjligheter till anpassning enligt önskemål. Klinkergolv i större delen av lokalen, den förhöjda ytan in inre delen täcks av ett trägolv. I bortre delen av lokalen ligger ett fräscht pentry med matplats, ett kontorsrum för 2 personer samt ett konferensrum/mindre lageryta. Takhöjden når ca 3,4 meter till nock, ca 2,5 meter under installationer. Viss möjlighet finns att dela av lokalen i mindre delar. Tillhörande lager på ca 700 kvm i källarplan nås via hissen från butiksytan. Stora skyltfönster ut mot Baltzarsgatan ger bästa möjlighet för exponering till förbipasserande kunder!

Centrum, Malmö
Södra Förstadsgatan 10
Butik
60 m²

På mycket bra läge på Södra Förstadsgatan finns nu möjlighet att hyra en mindre butikslokal. Ytan mäter ca 60 kvm helt öppen butiksyta med skyltfönster mot gågatan. Lokalen är belägen på en av Malmös livligaste gator med ständigt förbipasserande människor. Tillgänglig från årsskiftet 17/18.

Västra Hamnen, Malmö
Skeppsgatan 1E
Butik
87 m²

I det nybyggda Kv Sjöjungfrun finns nu möjlighet att hyra lokal för er butik- eller kontorsverksamhet. Fastigheten är placerad i korsningen Stora Varvsgatan/Skeppsgatan och har ett ständigt flöde av förbipasserande med bil och till fots. Den aktuella lokalen är benämnd som nr 5 på skissen och mäter ca 86 kvm. Mycket bra skyltläge ut mot Skeppsgatan. Ytorna är idag helt råa och anpassas enligt era önskemål i samråd med fastighetsägaren. Västra Hamnen växer ständigt och behovet av service för såväl boende som arbetande är stort. Kv Sjöjungfrun är nu inflyttnigsklart för 187 lägenheter och i bottenplan finns lokaler att hyra för olika verksamheter. Västra Hamnen har idag ca 7500 boende och 11 000 förvärvsarbetare vilket skapar en stor efterfrågan på bra service inom olika områdem som förenklar vardagen.

Hyllie, Malmö
Arenagatan 8a
Butik
105 m²

Lokal om 105 kvadratmeter som passar perfekt till Caféverksamhet på ett av Malmös mest expansiva områden finns nu att hyra. Lokalens läge ger absolut de bästa kommunikationsmöjligheterna med såväl tåg, bil och buss. Parkering finns i huset.

Centrum, Malmö
Östra förstadsgatan 20
Butik
242 m²

Lokal om 242 kvadratmeter på Östra förstadsgatan är nu till uthyrning. Lokalen består en en öppen butiks/showroomsdel samt backoffice med tillhörande pentry.Butiken har stora fönster och ligger vid en trafikerad väg vilket ger dig och ditt företag goda skyltmöjligheter. Lokalen passar bra för detaljhandel och showroom samt kontor, dock ej livsmedel.

Centrum, Malmö
Grönegatan 10
Butik
290 m²

Lokalen ligger gerografiskt placerad i centrum på Grönegatan 10 och mäter cirka 290 kvadratmeter i mestades öppen planlösning som passar bra för mindre butik eller skönhetssalong. En halvtrappa upp finns enskilda kontor och mindre samtalsrum.

Centrum, Malmö
Baltzarsgatan 31
Butik
1995 m²

Mitt i city finner man denna buttikslokal om 1 955 m2. Lokalen erbjuder öppen planlösning men man kan dela av den till flertalet mindre avdelningar då det finns 3 ingångar. Man kan även slå samman med angränsade lokal för en större butiksyta Stora härliga fönster som vetter ut mot Baltzarsgatan och Djäknegatan. Lokalen är utrustad med pentry, hiss och fyra stycken toaletter varav en HWC. Lokalen är fördelad på två plan varav nedre plan är ca 800 kvm. Man når med ett par minuters cykeltur Malmö Central med bra komminukation till Lund, Helsingborg, Kastrup och Köpenhamn och tät busstrafik går utanför fastigheten. Trevliga restauranger ligger runt om kring och man finner alla faciliteter som behövs i området. Har du ett spännande butiks/restaurangkoncept ochh vill etablera dig i city så tveka inte på att höra av dig.

Centrum, Malmö
Djäknegatan 20
Butik
114 m²

Butikslokal med goda exponeringsmöjligheter mitt på Djäknegatan. Butiksytan mäter ca 57 kvm och har även en källaryta på 57 kvm med pentry, wc, förråds- och personalutrymme. Från källarplanet har man direkt access till parkeringsgaraget. Butiken är mycket ljus och har stora skyltfönster mot Djäknegatan för bästa exponering av era varor och produkter. Ett stort flöde av människor passerar dagligen utanför till fots och bil.

Jägersro, Malmö
Jägersrovägen 160
Butik
501 m²

Välkomna till denna trevliga och fräscha lokal om ca 501 kvm belägen på två plan med bra exponeringsytor ut mot Jägersrovägen. Lokalen erbjuder både öppna arbetsytor samt kontorsrum. Fräscht pentry på båda planen, flertalet toaletter samt större konferensrum.. Parkeringsmöjligheter erbjuds utanför lokalen till besökare. Välkomna på visning!