Lediga Butiker i Malmö

Malmö, storstaden med puls som ligger i södra Sverige är en perfekt stad att etablera en butik i. Oavsett om du tänker expandera eller att starta helt nytt, så kan vi på Relier AB hjälpa dig att hitta lediga butiker i Malmö. Att driva en butik i hjärtat av Malmö, sida vid sida med andra verksamheter som restauranger, caféer och andra butiker är för många en dröm. Varför inte göra slag i saken och starta upp något eget? Malmö är en av Sveriges största städer och här rör det sig mycket folk, perfekt för en butik. Vi på Relier AB har en aktiv kontakt med fastighetsägare och andra som hyr lokaler och vet direkt när en attraktiv lokal blir ledig.

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.

Lediga butikslokaler via Relier AB

När du söker efter lediga butiker i Malmö, så kan du vända dig till oss. Vi har funnits sedan 2009 och genom att slå samman flera ledande förmedlingsföretag i Stockholm, Göteborg och Malmö så är vi nu Sveriges största lokalförmedlare. Vi har flera tusen lediga lokaler att erbjuda dig. Relier är franska för att sammanbinda och det är vad Relier AB gör, vi sammanbinder dig som företagare med lediga lokaler som står till förfogande. Utöver lediga butiker i Malmö, så kan vi även erbjuda andra typer av lokaler, både i Malmö såväl som i andra städer runt omkring i Sverige.

Kostnadsfri hjälp för att hitta rätt lokal

På vår sida kan du helt gratis använda vår avancerade sökmotor för att söka fram lediga lokaler som passar din verksamhet och dina behov. Den är enkel att använda och du hittar många lediga butiker i Malmö via den. Vill du i stället ha en personlig kontakt, så kan du ringa oss och boka in ett möte som är helt kostnadsfritt.

Centrum, Malmö
Södra Förstadsgatan 10
Butik
60 m²

På mycket bra läge på Södra Förstadsgatan finns nu möjlighet att hyra en mindre butikslokal. Ytan mäter ca 60 kvm helt öppen butiksyta med skyltfönster mot gågatan. Lokalen är belägen på en av Malmös livligaste gator med ständigt förbipasserande människor. Tillgänglig från årsskiftet 17/18.

Elinegård, Malmö
Blåsebergavägen 17
Butik
64 m²

Ljus och fin kontorslokal på 64kvm med pentry och stor HWC med dusch. Stora fönsterpartier ut mot gatan. Allt i nyskick! Mysiga gränder, öppna soliga torg och lummig grönska. Elinegård blir en sällsynt gemytlig småstad med närhet till det pulserande stadslivet i Malmö och Köpenhamn. Elinegaård blir en helt ny stadsdel som angränsar till Limhamn, Djupadal och Hyllie strax söder om Malmö. Här uppförs ett spännande och varierat bostadsområde som rymmer både lägenheter och radhus i bostadsrättsform.

Hyllie, Malmö
Arenagatan 8a
Butik
105 m²

Lokal om 105 kvadratmeter som passar perfekt till Caféverksamhet på ett av Malmös mest expansiva områden finns nu att hyra. Lokalens läge ger absolut de bästa kommunikationsmöjligheterna med såväl tåg, bil och buss. Parkering finns i huset.

Centrum, Malmö
Djäknegatan 18
Butik
258 m²

Djäknegatan 18 och butikslokalen på 258 kvadratmeter är väldisponerad på så sätt att möjligheten till ett narturligt lager i den bakre delen av lokalen. Butikslokalen är även utrustad med toalett och pentry i samma våningsplan och från Snapperupsgatan finns även inlastningsmöjlighet till lokalen. Lokalens alla fönster är täckta med jalusier och indraget finns även fiber.

Hindby, Malmö
Västra Hindbyvägen 4
Butik
1116 m²

Nu finns det möjlighet att hyra en större butikslokal på Västra Hindbyvägen/Ystadvägen om 1116kvm. Den ljusa och öppna lokalen är ytterst representativ och välkomnande. Fastigheten är belägen med skyltläge ut mot Ystadvägen, där det dagligen passerar otaligt många bilar. Parkeringsplatser finns precis utanför butiken.

Malmö
Trelleborgsvägen 14
Butik
869 m²

Butikslokal om totalt 869 kvadratmeter varav 729 kvadratmeter är ren butiksyta i öppen planlösning. Lokalen har en takhöjd på 2,6 meter upp till ventilationen och där alla fönster är gallerförsedda. Inlastningsmöjlighet finns på lokalens kortsida och även genom entrén. Lokalen har en enskild entré för personal där både pentry, matplats och toalett finns till hands. Butikslokalens närhet till Mobilia och grannar som Thule, Jysk, Hifi och Elgiganten ger ett stort flöde av människor varje dag. Möjligheten till parkering finns precis intill och det finns även gott om besöksparkeringar.

Jägersro, Malmö
Jägersrovägen 160
Butik
500 m²

Välkomna till denna trevliga och fräscha lokal om ca 580 kvm belägen på två plan med bra exponeringsytor ut mot Jägersrovägen. Lokalen erbjuder både öppna arbetsytor samt kontorsrum. Fräscht pentry på båda planen, flertalet toaletter samt större konferensrum.. Parkeringsmöjligheter erbjuds utanför lokalen till besökare. Välkomna på visning!

Västra Hamnen, Malmö
Skeppsgatan 1E
Butik
87 m²

I det nybyggda Kv Sjöjungfrun finns nu möjlighet att hyra lokal för er butik- eller kontorsverksamhet. Fastigheten är placerad i korsningen Stora Varvsgatan/Skeppsgatan och har ett ständigt flöde av förbipasserande med bil och till fots. Den aktuella lokalen är benämnd som nr 5 på skissen och mäter ca 86 kvm. Mycket bra skyltläge ut mot Skeppsgatan. Ytorna är idag helt råa och anpassas enligt era önskemål i samråd med fastighetsägaren. Västra Hamnen växer ständigt och behovet av service för såväl boende som arbetande är stort. Kv Sjöjungfrun är nu inflyttnigsklart för 187 lägenheter och i bottenplan finns lokaler att hyra för olika verksamheter. Västra Hamnen har idag ca 7500 boende och 11 000 förvärvsarbetare vilket skapar en stor efterfrågan på bra service inom olika områdem som förenklar vardagen.

Centrum, Malmö
Gråbrödersgatan 2
Butik
165 m²

Besökaren möts av en helt ny och mycket inbjudande entré komplett med ny hiss och nytt trapphus. Därefter har endast bärande väggar och fasta installationer bibehållits. Samtliga våningsplan i fastigheten gjordes nämligen om i samband med renoveringen för att passa moderna krav på form och funktion. Mötesrum, helkaklade toaletter och modern köksinredning. Dessutom finns det tillgång till en härlig takterrass samt en representativ ljusgård. Fastighetens bottenplan är förberett för butikslokaler alternativt kontor. På plan 2-6 finns ytterligare kontorsytor på ca 160-800 kvm och med arbetsplats för 10-60 personer. En del av kontoren har egen utgång direkt till terrassen. Kontorslokalerna är mycket flexibla och kan anpassas för respektive hyresgäst. Detta oavsett om ni föredrar öppna planlösningar eller vill ha mer avdelade ytor. Lokalerna avser vara färdigställda våren/sommaren 2017.

Hyllie, Malmö
Hyllie stationstorg 6
Butik
204 m²

Välkomna till Hyllie Stationstorg. Med bästa kommunikationsläge ligger detta kontor med härlig utsikt över torget. Man når Citytunneln och Emporias shoppingcenrum med butiker, restauranger och service på ett par minuter. Kontoret är ljust och fräscht med delvis öppen planlösning för ca 10 arbetsplatser. 3-4 mötesrum. Pentry samt 2 toaletter varav en är handkappanpassad. Lokalen har även ett bankfack för värdehandlingar, Väggarna är ljusa och på golvet ligger delvis en diskret matta i ljusgrå kulör. Lokalen kommer att bli tillgänglig först 2017-09-30. Välkomna på visning!

Centrum, Malmö
Baltzarsgatan 31
Butik
1995 m²

Mitt i city finner man denna buttikslokal om 1 955 m2. Lokalen erbjuder öppen planlösning men man kan dela av den till flertalet mindre avdelningar då det finns 3 ingångar. Man kan även slå samman med angränsade lokal för en större butiksyta Stora härliga fönster som vetter ut mot Baltzarsgatan och Djäknegatan. Lokalen är utrustad med pentry, hiss och fyra stycken toaletter varav en HWC. Lokalen är fördelad på två plan varav nedre plan är ca 800 kvm. Man når med ett par minuters cykeltur Malmö Central med bra komminukation till Lund, Helsingborg, Kastrup och Köpenhamn och tät busstrafik går utanför fastigheten. Trevliga restauranger ligger runt om kring och man finner alla faciliteter som behövs i området. Har du ett spännande butiks/restaurangkoncept ochh vill etablera dig i city så tveka inte på att höra av dig.

Västra Hamnen, Malmö
Skeppsgatan 1g
Butik
77 m²

I det nybyggda Kv Sjöjungfrun finns nu möjlighet att hyra lokal för er butik- eller kontorsverksamhet. Fastigheten är placerad i korsningen Stora Varvsgatan/Skeppsgatan och har ett ständigt flöde av förbipasserande med bil och till fots. Den aktuella lokalen är benämnd som nr 6 på skissen och mäter ca 76 kvm. Mycket bra skyltläge ut mot Skeppsgatan. Ytorna är idag helt råa och anpassas enligt era önskemål i samråd med fastighetsägaren. Västra Hamnen växer ständigt och behovet av service för såväl boende som arbetande är stort. Kv Sjöjungfrun är nu inflyttnigsklart för 187 lägenheter och i bottenplan finns lokaler att hyra för olika verksamheter. Västra Hamnen har idag ca 7500 boende och 11 000 förvärvsarbetare vilket skapar en stor efterfrågan på bra service inom olika områdem som förenklar vardagen.

Centrum, Malmö
Gustav Adolfstorg 45
Butik
221 m²

Butikslokal på bästa läge med fantastiska fönsterpartier mot Gustav Adolfstorg. Lokalen har i dag en öppen yta mot torget och 2 kontorsrum och pentry mindre synligt. Befintligt undertak går att nedmontera för att skapa rymd och 3 meters takhöjd. Stort källarutrymme om ca 70 kvm ingår.

Centrum, Malmö
Djäknegatan 20
Butik
114 m²

Butikslokal med goda exponeringsmöjligheter mitt på Djäknegatan. Butiksytan mäter ca 57 kvm och har även en källaryta på 57 kvm med pentry, wc, förråds- och personalutrymme. Från källarplanet har man direkt access till parkeringsgaraget. Butiken är mycket ljus och har stora skyltfönster mot Djäknegatan för bästa exponering av era varor och produkter. Ett stort flöde av människor passerar dagligen utanför till fots och bil.

Centrum, Malmö
Hallenborgs gata 8
Butik
295 m²

På Hallenborgs gata 8 vid dockan finns en lokal som lämpar sig som butik eller kontor om 295 kvm. Fastigheten är belägen endast ett par minuters promenad från Malmö Centralstation.

Centrum, Malmö
Baltzarsgatan 33
Butik
1963 m²

På Baltzarsgatan finns möjlighet att flytta in i en stor och öppen butik på ca 1200 kvm. Pelarkonstruktion öppnar upp för stora möjligheter till anpassning enligt önskemål. Klinkergolv i större delen av lokalen, den förhöjda ytan in inre delen täcks av ett trägolv. I bortre delen av lokalen ligger ett fräscht pentry med matplats, ett kontorsrum för 2 personer samt ett konferensrum/mindre lageryta. Takhöjden når ca 3,4 meter till nock, ca 2,5 meter under installationer. Viss möjlighet finns att dela av lokalen i mindre delar. Tillhörande lager på ca 700 kvm i källarplan nås via hissen från butiksytan. Stora skyltfönster ut mot Baltzarsgatan ger bästa möjlighet för exponering till förbipasserande kunder!

Centrum, Malmö
Södra Förstadsgatan 42
Butik
733 m²

Välexponerad butik vid Malmös bästa gångstråk och nära cykelleder. Butiksytan är fördelad på ca 583 m2 bottenplan, i två olika nivåer som binds ihop med en nyinstallerad rulltrappa. Källaren utgör ca 150 kvm för lager och personalutrymmen. Närhet till Citytunneln och en station är belägen bakom Triangeln. Detta kommer att ytterligare öka det redan höga flödet av förbipasserande kunder. Butiken har ett bra skyltläge och är granne med bland annat Apotek, Lindex och Triangelns Köpcentrum.