Lediga Butiker i Lund

Lund är den pittoreska staden som ligger 15 minuter med tåg utanför Malmö. Här finner du en härlig blandning av folk, från studenter till barnfamiljer och det är en perfekt stad att ha en butik i. När du ska söka efter lediga butiker i Lund så kan det kännas svårt att hitta det du söker på egen hand. Kom till oss på Relier AB, så hjälper vi dig att hitta den perfekta lokalen. I Lund finns det ett stort utbud av caféer, restauranger och butiker och då vi alltid ser till att ha en aktiv kontakt med både fastighetsägare och andra som hyr lokaler så vet vi direkt om och när en lokal som är attraktiv blir ledig. Utöver det har vi dessutom andra lokaler och lediga butiker i Lund att erbjuda dig.

Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.

Starta nytt eller expandera

Om du vill starta en ny butik eller expandera en redan blomstrande verksamhet, så är det viktigt att hitta den perfekta lokalen. Vi på Relier AB kan se till att du kan välja mellan flera lediga butiker i Lund som matchar de behov både du och din verksamhet har. Året 2009 grundades Relier AB genom att slå samman flera ledande förmedlingsföretag i Malmö, Göteborg och Stockholm. Idag har vi lokalkontor i dessa städer, samt Helsingborg och Lund.

Att hitta rätt lokal

Det finns flera sätt att hitta lediga butiker i Lund. Antingen går du ut på vår hemsida och använder dig av vår sökmotor, som är avancerad, men lätt att använda. Här kan du söka fram alternativ som kan passa dig. Om du hellre vill ha en personlig kontakt, så kan du kontakta oss via telefon. Vi hjälper dig antingen direkt när du ringer, eller så bokar vi in ett kostnadsfritt möte med dig för att hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen.

Centrum, Lund
Lilla Fiskaregatan 19
Butik
150 m²

Välkommen till den trevliga butiksytan på ca 150 kvm som blir ledig under hösten. Här kan ni på bästa skyltläge nå era kunder och presentera ert varumärke. Lokalen skall delas av från befintlig större yta vilket gör att vattendragningar för nytt pentry och wc etc planeras i samråd med fastighetsägaren. Butiken erbjuder stora fina skyltfönster mot Lilla Fiskargatan, Lunds mest trafikerade gata av gående och cyklister. Ytan om 150 kvm innefattar idag en helt öppen T-formad butiksyta. Butiken är ej anpassad för restaurang/café. Välkomna på visning!

Gastelyckan, Lund
Hasslandavägen
Butik
3500 m²

På mycket bra läge på Gastelyckan ligger denna tomt om ca 8770kvm med byggrätt om ca 3500kvm. Detaljplanen tillåter bilhandel och bygghandelsrelaterade verksamheter. På bilsidan är endast märkes och nybils inriktning aktuellt för byggnation. Tomten ligger mittemot Beijer Byggs nya anläggning och Audi Toveks Bils nya anläggning. Byggytan kan delas på 2 verksamheter och kan således vara aktuell för verksamheter från 1000kvm - 3500kvm. Kontor kan också läggas en våning upp vilket gör att man kan komma åt fler kvm. Fastighetsägaren har för avsikt att bygga fastigheten och långsiktigt äga den, tomten är således inte till salu.

Centrum, Lund
Lilla Fiskaregatan 21
Butik
330 m²

Nu finns möjligheten för er verksamhet att flytta in i en egen fastighet på Lilla Fiskaregatan i centrala Lund. Bottenplan utgör ca 330 kvm lokalyta fördelat på en öppen yta till försäljning. Pentry med matplats för personal samt ett stort förråd som tidigare fungerade som bankvalv. Mycket bra exponering mot Lilla Fiskaregatan tack vare stora skyltfönster. Inlastning kan ske från Lila Fiskaregatan alt via gården på baksidan där det även finns parkering för 7 bilar. Välkommen på visning!

Centrum, Lund
Lilla Fiskaregatan 21
Butik
545 m²

Nu finns möjligheten för er verksamhet att flytta in i en egen fastighet på Lilla Fiskaregatan i centrala Lund. Totala ytan mäter ca 540 kvm, fördelat på två plan. Mycket bra exponering mot Lilla Fiskaregatan tack vare stora skyltfönster. Bottenplan erbjuder en öppen yta för arbetsplatser alt försäljning. Pentry med matplats för personal samt ett stort förråd som tidigare fungerade som bankvalv. Plan två nås via hiss och trappa. Här finns idag 6 enskilda kontorsrum och 2 mötesrum för 4-6 personer, samt en öppen yta för arbetsplatser mot gatan. Genomgående marmorgolv, mörk matta och grå trädetaljer kring glaspartier i skjutdörrar. På baksidan av huset finns parkering för 7 bilar. Välkommen på visning!

Novaområdet, Lund
Avtalsvägen 13
Butik
620 m²

Ledig butikslokal på populära Nova. Fastigheten har blivit avdelad för två hyresgäster. I vänstra delen finns nu hemelektronikföretaget Elon och den högra delen är vakant för ny hyresgäst. Ytan är idag helt öppen, fastighetsägaren bygger upp personalutrymmen i samråd med hyresgästen. Beroende på vart detta placeras påverkas butiksytan något, se ritningsförslag. Entrépartiet kommer att förläggas i anslutning till Elons entré och bilda en kil med sneda entre´dörrar. Parkering för kunder finns runtom byggnaden.

Centrum, Lund
Klostergatan 14k
Butik
345 m²

På absolut centralt läge i Lund finns nu möjligheten att flytta in sin verksamhet i den här fina lokalen på ca 345 kvm. Den lilla gränden ger en mysig atmosfär som omges av flera butiker och restauranger. Ytan är helt nyrenoverad och byggd för att fungera som tex träningsanläggning med välkomnande receptionsyta, en stor träningssal, några mindre samtalsrum samt två stora fina omklädningsrum med duschar. Med kort gångavstånd till Centralstationen och all tänkbar service inpå knuten är det ett av stans bästa läge för din verksamhet!