Sök lediga lokaler

Fastigheter till salu

Relier Real Estate Advisor erbjuder kvalificerade tjänster vid köp och försäljningar av kommersiella fastigheter, i hela Sverige. Våra medarbetare har mångårig erfarenhetet av transaktioner av kontors, lager, industri, butiks och hyresfastigheter i alla prissegment och storlekar. Kontakta Relier Real Estate Advisor om ni önskar att förvärva kommersiella fastigheter. Vi kan alltid erbjuda fler fastigheter än de som annonseras publikt.

Fastighetsägare, kontakta Relier Real Estate Advisor för en förutsättningslös diskussion gällande värdeutlåtande och försäljning av era fastigheter.

Ett urval av aktuella fastigheter till salu presenteras nedan:

Centrum, Göteborg
Storgatan 35
Butik
55 m²

Second hand butik med utvalda märkeskläder i centrala Göteborg. Butiken ligger en halv trappa upp med hörnläge i en vacker fastighet. Stora välvda skyltfönster med dekorativt galler. Butiken har funnits här i 12 år och har många stamkunder. Lokalen är ljus, inbjudande och trivsam. Lokalen är uppdelad i 2 rum på övre plan. Det första rummet kan man höja atmosfären i, genom att ta bort befintligt tak och låta taket prydas av stuckaturen. Från det andra rummet går det en spiraltrappa ner till ett mysigt rum med detaljer som framtagen tegelvägg betongfönster. Här finns även ett pentry och en toalett. OBS OBS OBS Vänligen respektera att ägaren inte önskar ha spontana besök angående lokalen. Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig mäklare, helst via mail med en enkel presentation. Yta : Butik 55 kvm+ källare med pentry. Hyra: 9504 kr exkl moms

Östra Hamnen, Malmö
Borrgatan 25
Industri/verkstad/lager
0 m²

Fastighet med strategiskt läge i Norra hamnen i Malmö, väl underhållen och med mycket bra hyresgäster. Funktionella och flexibla kontorslokaler och lagerlokaler med mycket fin höjd god tillgänglighet. Utmärkta utvändiga uppställningsytor.

Nyby Industriområde, Laholm
Industrigatan 17
Industri/verkstad/lager
7196 m²

Fullt uthyrd modern lager- och produktionsfastighet, med utmärkt läge utmed väg 24 i Laholm, Nyby Industriområde.

Oljehamnen, Malmö
Oljevägen 6
Industri/verkstad/lager
2141 m²

Lager- & produktionsfastighet med tillhörande kontor, belägen i Oljehamnen i Malmö. Området är inhägnat och bevakas med vakt dygnet runt, vilket innebär att säkerheten är mycket hög. Fastigheten är bebyggd med tre byggnader, om totalt ca 2 141 kvm. En av byggnaderna är idag tillgänglig för Köparen, totalt ca 210 kvm kontor med tillhörande omklädningsutrymmen.

Skara
Hospitalsgatan 1
Lager
123 m²

Hallen byggs i 10 fack. Varje fack köps i bolagsform. Möjlighet finns att köpa fler fack. Varje fack har yttermått 16 x 6 m på bottenplattan Sen byggs ett entresol om 4.5 x 6 m Total area är 96 kvm +27 kvm= 123 kvm. Varje fack förses med värmepump luft/luft. Varje fack är förberedd för vatten och avlopp. I övrigt inreds lokalen efter egen smak. Stor port i varje skepp. FASTIGHET Konstruktion: Byggnaden består av en stålstomme med balksystem som är varmförzinkad. Väggarna byggs med 10 cm sandwichpaneler. Taket byggs av 12 cm sandwichpaneler. VA: Fastigheterna är anslutna till kommunal VA: Varje fack har golvbrunnar samt anslutningspunkt för toalett/dusch. El: Varje fack har eget elabonnemang med egen central. I standard ingår belysning med lysrör och eluttag 400/230 V. Port: Vikskjutport. Marken kommer ligga i en samfällighet. Kostnad ej klar ännu. Beräknad byggstart vår/sommar 2018.

Södra Industriområdet, Vellinge
Modemgatan 4
Lager
1429 m²

Modern fastighet säljes till egenanvändare eller hyresvärd för uthyrning. fastigheten kommer att bli hyresledig inom två år.

Gryby Industriområde, Eslöv
Södra Vägen 20
Lager
9919 m²

Lager- och logistikfastighet på stor tomt bebyggd med kontors- och lagerbyggnad samt även servicehall för tunga fordon. Fastigheten är belägen i Eslöv på större markyta med funktionella lagerlokaler. Fastighetens huvudbyggnad med lager och kontor har en total area av 9 919 kvm varav kontors- och omklädning är ca 1 906 kvm i två plan och lagret har en area av ca 7 213 kvm. Lagret har en takhöjd på ca 9,5m fritt under balk. Fastigheten har en fristående servicehallsbyggnad med två hallar för tunga fordon är ca 551 kvm. Inlastning sker via inlastningsgård och flertalet vädertätade dockningsstationer. Hela fastigheten är inhägnad med grindar och passagesystem. Kontakta fastighetsmäklare för erhålla komplett försäljning prospekt.

Alingsås, Alingsås
Brobackavägen 19
Lager
0 m²

Lättförvaltad fastighet med 10% avkastning. Lager/produktions fastighet belägen några mil från Alingsås. 25000 kvm varav merparten är uthyrd. Bra potential att höja intäkter. Hör av er för prospekt!

Rinna Industriområde, Bollebygd
Rinnavägen 10h
Lager
0 m²

Lager/Industrifastighet intill RV40. Fastigheten innehåller flera byggnader och gott om uppställningsytor. Hör av er för prospekt!

Torslanda, Torslanda
Gamla Flygplatsvägen 2
Lager
14980 m²

Fastighet med tomträtt som kommer att tomställas under våren 2018 för hyresvärd, brukare eller fastighetsutvecklare säljes.

Östra, Hovmantorp
Centralgatan 18
Butik
4250 m²

Försäljning av handels- eller industrifastighet i Hovmantorp genom fastighetsöverlåtelse.