Sök lediga lokaler

Lager- & industrifastighet med stor potential inom Läreda Industriområde, Hässleholm

Gatuadress
Enhörningsvägen 8
Stad
Hässleholm
Område
Läreda
Lokaltyp
Lagerfastighet
Storlek
1 800 m²

Beskrivning

Lagerfastighet med ett mycket bra läge och stor potential med outnyttjad byggrätt.

Fastigheten är delvis uthyrd och ger ett fint kassaflöde, samtidigt som det finns ca 1.100 kvm tillgängligt för köparen, alternativt att hyra ut till nya hyresgäster.
Byggnaden har utmärkt tilllgänglighet via ett flertal stora portar i markplan och är lätt att anpassa för nya verksamheter och att dela in i flera mindre lokaldelar. Till lagerytorna hör funktionella kontorsytor med bra standard om ca 144 kvm. Byggnaden är uppförd 1972 och renoverad i omgångar därefter. Idag i ett bra skick.

Hela fastigheten är inhägnad och i anslutning till infart finns utmärkta asfalterade uteytor för uppställning, osv.

Den stora tomtytan ger en outnyttjad byggrätt som möjliggör nyproduktion av kontors-, lager- eller lättare produktionsfastighet.

Fastighetens läge är mycket lättillgängligt, med bara någon minuts bilväg från väg 21 och närhet till all service i Hässleholms centrum.

Inom Läreda industriområde finns ett stort antal verksamheter samlade, med såväl kontors- och lager- som lättare industriverksamhet. Bland annat har livsmedelsföretaget Bergendahls (Citygross) sitt huvudkontor här.

Omgivning

Läreda Industriområde med omgivande verksamheter inom lager, lättare industri och kontor.

Kommunikationer

Till fastigheten tar man sig med lätthet med bara någon minuts bilväg ut på väg 21. Till Hässleholms centrum är det några minuters bilväg och i området finns busshållplats.

Kontakt

Kontaktperson
Anders Hedenskog
Direktnummer
0708-119898
Mobilnummer
0708-119898

Intresseformulär

Meddela oss om ert intresse så hör vi av oss.
* obligatoriska fält